En Büyük Müzik Torrent Sitesi What.CD Kapandı!

1
0
0
0
0
Malum siteler arasında müzik konusundaki en büyüğü olan What.CD kapandı

İllegal yollarla oyun, dizi, dilm ve birçok programın elde edilebildiği torrent dünyasına darbe üstüne darbe gelmeye devam ediyor. Son yıllarda birçok büyük torrent sitesi kapanırken bu dalganın son halkası da What.CD oldu.

Müzik indirme noktasında dünyanın en büyük torrent sitesi olan What.CD, siteye girdiğinizde karşınıza çıkan "Son dönemlerdeki olaylar sebebiyle What.CD kapanmıştır. Şu anki duruma göre kısa süre içerisinde geri dönmeyi düşünmüyoruz. Tüm sitedeki içerikler ve kullanıcı bilgileri yok edilmiştir. Şimdilik herşey için teşekkürler!" şeklinde açıklama ile veda eden What.CD'nin kapanma sebebi ise diğer torrent sitelerinin başına gelen durumun kendi başına gelmemesi sebebiyle bir önlem olarak belirtiliyor.

Fransa merkezli bir site olan What.CD, artık dünyanın en büyük illegal müzik platformu olmaktan çıktı. Ki özellikle illegal müzik noktasında bu tarz çözümler yerine Spotify, Apple Music, Fizy ve Deezer gibi hizmetleri kullanmanızı önermekteyiz. Hem ücretsiz hem de 10TL gibi uygun fiyatlarla premium hizmeti alabildiğiniz bu oluşumlardaki binlerce müziğe sahip olmak, torrent sitelerinden indirmeye nazaran çok daha iyi bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0