En İddialı Korsan Oyunlarından Skulls & Bones, E3'te Duyuruldu (Video)

32
6
1
1
1
Ubisoft’un açık dünya korsan dövüş oyunu olan Skull & Bones, E3 2018 etkinliğinde demo ile karşımıza çıktı. Bol miktarda aksiyon ve macera içeren oyun şimdiden ilgi odağı halinde.

Maceraperestlerin oldukça beğeneceği Skull & Bones'un E3 etkinliğinde tanıtımı yapıldı. Başka bir gemiyi tespit etmenin bir hayli zaman aldığı, onlara ulaşıp savaşmanın ise oldukça sabır istediği çok sayıda donanma muhaberesi bulunuyor. Seçebileceğiniz üç farklı gemiden birisiyle başlayacağınız serüvende her geminin farklı özellikleri ön plana çıkıyor. Gemilerden ilki yüzen bir tankı andıran Royal Fortune Gemisi. Ateşleme toplarını hızlıca yüklemesi ve bol ateş gücüyle ön plana çıkan bu gemi, oldukça yüksek bir hücum gücüne sahip. Diğer bir gemi ise ötekilere göre daha hızlı seyahat eden, ancak tahrip gücü biraz daha düşük olan Jeager Gemisi iken Black Horn ise son seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bilhassa birebir çarpışmalarda ön planda olan bu gemi, düşmanlarını ağır gövdesiyle tahrip etme yeteneğine sahip.

Oyun içerisinde silah anlamında geminin sadece güllelerden oluşan topları yok. Karşıya bakan silahlar, direkleri kırmak için zincir ateşleyiciler ve hızlı ateşleme roketleri gibi bazı alternatif savaş araçları da bulunuyor. Assassin's Creed 4: Black Flag veya Assassin's Creed Origins'inden tanıdık gelen yelken dövüşlerinin benzerleri yine bu oyunda da karşımıza çıkmakta. Hızlı dönüşler yapabilen ve çok kısa süre içerisinde tam hızla ulaşabilen gemiler bir anda yelken yükseltiyor ve diğer gemileri yağmalamaya başlıyor.

Skull & Bones oyununda kimi zaman çok sayıda savaşı ardı ardına yaparken kimi zaman ise açık denizlerde uzun süre düşman avına çıkıyorsunuz. Oyunun henüz tam olarak tanıtılmaması ve bazı soru işaretlerinin devam etmesi nedeniyle, diğer gemileri yağmalamak, kendi geminiz batınca diğer gemilere atlamak, gemiye fırlatılan toplardan kaçmak ya da bunun gibi birçok şeyi oyun içerisinde ne kadar geniş çapta yapılabileceğiz? Karşınıza çıkan hangi gemileri batırabileceğiniz ya da diğer gemilere ne tür şeyler yapabileceğiniz gibi sorular da henüz cevap bekliyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/skull-and-bones-sends-you-to-sea-on-pirate-ships-with-ultimate-abilities/
32
6
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
6
1
1
1