En Ünlü Apple Kahininden Apple Watch 2 Kehanetleri!

0
0
0
0
0
Apple dünyasının tanınmış analisti Ming-chi Kuo Apple Watch 2 hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

iPhone 7 üzerindeki sis perdesi neredeyse tamamen ortadan kalkmışken Eylül ayındaki Apple etkinliğine kısa bir süre kala tüm gözler Apple Watch 2’ye çevrilmiş durumda. Yeni cihazın iPhone 7 etkinliğinde yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor ancak gelecek nesil saatte ne gibi yenilikler olabileceğine dair bazı sızıntılar mevcut. Apple Watch 2’de yer alması beklenen yeniliklere dair kapsamlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni haberler ise Apple dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan analist  Ming-chi Kuo kaynaklı. Şirkete yakın ismin verdiği bilgilere göre bu yıl içinde 2 yeni Apple Watch modeli tanıtılacak. Bunlardan biri iç bileşenleri tamamen değişen ancak genel tasarım hatları aynı kalan model olacak. Apple Watch 2 olarak adlandırılabilecek bu modelde GPS radyo, barometre, daha ince ekran ve 16nm TSMC üretimi işlemci yer alacak. 

Diğer model ise mevcut Apple Watch’un kısmen yenilenmiş hali olacak ve Apple Watch olarak adlandırılmaya devam edecek. Bu modelde tasarım aynen korunurken Apple Watch 2’nin özellikleri  yer almayacak. Ancak bazı dahili bileşenler güncellenecek. Kuo’ya göre LTE destekli bir Apple Watch 2017 yılından önce gelmesi mümkün değil. Yeni tasarım ise en erken 2018 yılında karşımıza çıkacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0