No Time To Die, Şimdiye Kadarki En Yüksek Bütçeli James Bond Filmi Olacak

16
5
1
1
0
Daniel Craig'i beşinci ve son kez 007 karakteriyle izleyeceğimiz James Bond: No Time To Die, ikonik serinin şimdiye kadarki en yüksek bütçeli filmi olacak. James Bond evreninin 25. halkası olan No Time To Die, önümüzdeki yıl izleyicilerle buluşacak.

Beyaz perdedeki macerasına ilk kez 1952 yılında başlayan James Bond, aradan geçen zamanda pek çok aktör tarafından canlandırıldı. Sean Connery, Pierce Brosnan ve Daniel Craig, bu isimlerden sadece bazıları. 

2005 yapımı Casino Royale filminden bu yana ikonik karaktere hayat veren 51 yaşındaki yakışıklı oyuncu Daniel Craig, 25’inci Bond filmi No Time To Die ile son kez 007 rolüyle karşımıza çıkacak.

No Time To Die

No Time To Die'ın setinden yönetmen Cary Joji Fukunaga ve Daniel Craig

The Hollywood Reporter’ın (THR) sayfalarına taşıdığı habere göre yönetmen koltuğunda Cary Joji Fukunaga’nın oturduğu film, tam 250 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olacak. Kült aksiyon serisinin en pahalı Bond filmi olmaya hazırlanan No Time To Die, daha önce bu ünvanın sahibi olan bir önceki Bond filmi Spectre’yi de geçmiş olacak. 

Craig'i beşinci ve son kez 007 karakteriyle izleyeceğimiz No Time To Die, Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Christoph Waltz ve Jeffrey Wright gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor. 

25. Bond filminden sonra emekli olacak olan Craig'in, ikonik karakteri kime devredeceği ise henüz bilinmiyor. Daha önceki söylentiler, yeni 007’nin İngiliz aktör Idris Elba’nın olacağı yönündeydi. Eğer söylentiler doğru çıkarsa, James Bond ilk kez siyahi bir aktör tarafından canlandırılmış olacak. Yeni James Bond filmi No Time To Die, 2 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek. 

Kaynak : https://www.express.co.uk/entertainment/films/1201211/James-Bond-No-Time-To-Die-budget-Lashana-Lynch-007-Nomi-Daniel-Craig-Ana-de-Armas
16
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
1
1
0