Enes Batur'un Filmini Yayınlayacak Netflix'e Sosyal Medyadan Gelen 15 Tepki

96
69
39
8
7
Netflix, bildiğiniz gibi "Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?" filminin yayın haklarını satın alarak dünden itibaren filmi izleyicilere sunmaya başlamıştı. Yapılan bu hamleyle sosyal medya, bu olayla ilgili tepkilerle dolup taştı. Bizde sizler için en eğlenceli 15 yorumu derledik.

Bildiğiniz üzere Netflix, dün YouTuber Enes Batur’un 2018'in Ocak ayında vizyona giren ve 1 milyon 483 bin 848 kişi tarafından izlenen filmi “Hayal Mi Gerçek Mi?”nin yayın haklarını satın aldı. YouTuber’ın pek çok hayranı tarafından bir başarı olarak görülen bu olaya sinirlenen ve tepki gösteren pek çok insan da oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, Netflix’e olan tepkilerini kendilerine has eğlenceli bir dille gösterdiler. Biz de sizler için kimi “ağır” kimi “eğlenceli” pek çok tepkiyi derledik. Gelin ünlü fenomene sosyal medyadan gelen bu tepkilere yakından bakalım.

Webtekno:

Yaptığımız haberin altına gelen yorumlara baktığımız zaman, kullanıcıların ikiye bölündüğünü görebiliyoruz. Bir taraf, olayın şoku içerisinde tepkilerini dile getirmekten çekinmemişken diğer taraf ise filmin yayın haklarının Netflix tarafından satın alınmasından memnun gibi görünüyor.

Netflix'e Gelen Tepkiler

Netflix ve filmin yapımcılarının bu ortaklığını destekleyen okurlarımızın düşünceleri ise şu şekilde.

Twitter:

Twitter kullanıcıları da daha önceki tepkilere benzer şekilde ilginç tepkiler vermeye devam etmişler. İşte Twitter kullanıcılarının bu olay hakkındaki düşünceleri.

Netflix'in yayın hamlesi, münakaşaya da sebep oldu:

Bir Twitter fenomeni de bu olayı ağır bir şekilde eleştirmişti.

Bunun üzerineyse Enes Batur'dan cevap gecikmedi. Enes Batur, Twitter fenomenini başka bir YouTuber olan Halil Söyletmez'in filminde rol almasıyla eleştirdi.

Ekşi Sözlük:

Ekşi Sözlük'te bu olay özelinde açılmış bir başlık bulunmuyor. Bunun yerine diğer "Enes Batur" başlıklarına gelen eğlenceli yorumları derledik.

Bu yazar arkadaşımız ise filme olan hayranlığını nasıl açıklayacağını bilememiş, sevgisini anlatmaya kelimeler yetmemiş adeta.

96
69
39
8
7
Emoji İle Tepki Ver
96
69
39
8
7