Epic Games, Apex Legends'taki 'Yeniden Doğuş Noktaları'nı Fortnite'a Getiriyor

71
10
6
4
2
Popüler Battle Royale oyunu Fortnite'ın geliştiricisi Epic Games, bir diğer Battle Royale oyunu Apex Legends'taki Respawn Beacon (Yeniden Doğuş Noktası) özelliğini oyuna getirmeye hazırlanıyor. Epic Games, oyuncuların yeniden doğması için gereken noktaları Reboot Vans (Yeniden Doğuş Kamyonları) konseptiyle oyuna taşıyacak.

Fortnite'ın yayınlanan son geliştirici güncellemesinde ortaya çıkan 'Reboot Vans' (Yeniden Doğuş Kamyonları), tıpkı Apex Legends'ta karşımıza çıkan yeniden doğuş sistemine benzer bir mantıkla çalışacak. Oyunda ölmüş olan oyuncular, takım arkadaşlarının düşen 'Reboot Card'ını (Yeniden Doğuş Kartı) alması ve onları haritadaki belirli bölgelerdeki 'Reboot Van'a götürmesi sayesinde yeniden doğabilecek.

Yeniden doğuş sisteminin kuralları gereği bir oyuncu yalnızca bir kez hayata döndürülebilecek ve yeniden doğuş noktalarının sayısı sınırlı olacak. Elbette bu noktaların alanın küçülmesiyle birlikte güvenli bölgenin dışında kalma ihtimali de bulunuyor. Ayrıca oyunculardan birinin takım arkadaşını hayata döndürdüğü sırada kamyonlardan korna sesi yükselecek ve ışık yayılacak.

Geliştirici güncellemesinden elde edilen bilgilere göre yeniden doğan oyuncular, oyundayken sahip olduğu eşyalar olmadan geri dönecek. Buna ek olarak 'Reboot Card'larının Apex Legends'ta olduğu gibi bir zamanlayıcı içereceği belirtiliyor. Epic Games'in Apex Legends'taki bu özelliği Fortnite'a eklemesinin oyuncular tarafından nasıl yankı bulacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/fortnite-copy-apex-legends-reboot-vans/
71
10
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
71
10
6
4
2