Epic Games, Steam Oyunlarını Kendi Mağazasına Çekmeye Devam Edecek

58
17
4
2
1
Epic Games CEO'su tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, mağaza değiştirmek isteyen geliştirici ve yayıncıları Steam anlaşmalarından bağımsız olarak kabul edecek.

Dünyanın en büyük çevrimiçi oyun mağazası olan Steam’e dişli bir rakip olmayı hedefleyen Epic Games, kendi oyun mağazası olan Epic Games Store’da yayınlayacakları oyunlarla ilgili bir karar değişikliğine gidildiğini açıkladı.

Steam mağazasında yayınlanan oyunlarla ilgili gelen bir soruyu yanıtlayan Epic Games CEO’su Tim Sweeney, kendileri ile iş birliği gerçekleştirmek isteyen geliştiriciler ve yapımcılarla daha önceki Steam yayınlarından bağımsız olarak anlaşma imzalayacaklarını belirtti.

Oyun Geliştiricileri Konferansı’ndan bu yana şirket içinde ciddi bir tartışma yaşadıklarını belirten Sweeney, herhangi bir oyun daha önce Steam’de yayınlanmış olsa bile Epic Games Store’a özel bir oyun haline gelebileceğini söyledi.

Sweeney, mağaza değiştirme kararının geliştiriciler ve yayıncılara kalmış olması gerektiğini belirtiyor. Ancak daha önce Steam’de yayınlanmış bir oyunun Epic Store’a gelmesi halinde oyunu Steam’den alanlara ne olacağı merak konusu.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/03/epic-to-continue-game-store-exclusives/
58
17
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
58
17
4
2
1