Epic Games'ten Bomba Açıklama: Dota 3 Yalnızca Bizde Olacak

93
17
4
4
2
Epic Games-Steam savaşı giderek şiddetleniyor. Epic Games bomba bir haberle DOTA 3'ün sadece kendilerinde olacağını duyurdu.

Hepimizin bildiği üzere Epic Games ve Valve arasındaki rekabet hiç durmadan daha da şiddetleniyor. Günümüzde fazlasıyla popüler olan MOBA türündeki oyunların başında gelen DOTA'nın üçüncü serisi oyunseverler tarafından heyecanla beklenirken bir anda ortalık karıştı ve oyunun hangi platformda olacağı konusu gündeme geldi. Yaptığı basın açıklamasında fazlasıyla öfkeli görünen Valve kurucularından Gabe Newell, DOTA 3 geliştiricilerini ön sipariş ücretini aldıklarını ve bununla birlikte arka planda farklı anlaşmalar yapıyorlar şeklinde suçladı. Bu durumun oyun endüstrisi için hiç iyi olmadığını belirten Newell, Steam üzerindeki oyunların sürekli olarak yayınlanmasının iyi olacağını belirtti.

Eski bir Valve yazılımcısının ve şu an Epic Games geliştirme ekibinde olan isimlerden birinin bu durumun daha fazla para kazanmak için olduğunu belirtti. DOTA 3'ün ağ mühendisinin bu ayrılıkçığın uygun olmadığını ancak daha fazla para kazanmanın kendisi için uygun olduğunu dile getirdi. Önümüzdeki günlerde Valve Epic Games savaşı biraz daha şiddetleneceğe benziyor. Bakalım önümüzdeki günler bizi nereye götürecek.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/dota-3/dota-3-epic-games-store
93
17
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
93
17
4
4
2