Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Epic Games'te Ücretsiz Oldu

15
3
2
2
1
Epic Games, yıl sonuna kadar süreceğini açıkladığı ücretsiz oyunlar kampanyasına devam ediyor. Platform bu hafta, Steam fiyatı 18 TL olan bir bulmaca oyununu ücretsiz olarak sunuyor. Gelin hep birlikte, bu oyuna nasıl sahip olacağınıza bakalım.

Valve'ın oyun platformu Steam'in en büyük rakibi Epic Games, haftalardır oyunseverler için ücretsiz oyunlar sunuyor. Platform, bu kampanyasını yıl sonuna kadar sürdürecek ve bu sayede oyunseverler, bir kuruş bile harcamadan pek çok oyuna Epic Games üzerinden sahip olabilecekler. Kampanya kapsamında bu haftanın oyunu ise Steam fiyatı 18 TL olan "Minit" isimli bir oyun.

Epic Games ücretsiz oyun kampanyasında kampanyasında, her hafta farklı fiyatlardaki oyunları sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda Batman serisini ücretsiz olarak sunan platform, bu hafta ise biraz daha uygun fiyatlı ve çok da popüler olmayan bir oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Eğer sizler de özellikle bulmaca tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, Minit'e ücretsiz olarak sahip olabilir ve bu oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Minit

Oyunda sadece 60 saniyeniz var. Bu 60 saniye içerisinde bulmacaları çözmeniz ve bir üst seviyeye geçmeniz gerekiyor. Bir dakika içerisinde bulmacaları çözemezseniz, bölümü yeniden oynamanız gerekiyor. Siyah beyaz renk yapısıyla dikkatleri üzerine çeken oyun, gereken sistem gereksinimlerinin de düşük olmasıyla daha da ilgi çekici bir hal alıyor.

Minit'e ücretsiz olarak sahip olabilmek için yapmanız gerekenler

  • Yapmanız gereken ilk işlem burada bulunan bağlantıyı kullanarak Epic Games'e ulaşmak.
  • Minit isimli oyuna ücretsiz olarak sahip olabilmeniz için Epic Games hesabınızın olması gerekiyor. Eğer daha öncesinden kayıt yaptırdıysanız mevcut hesabınıza girebilirsiniz. Eğer daha öncesinden oluşturduğunuz bir hesap yoksa Facebook, Google, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch gibi hesaplarınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz. Bunlardan herhangi birisine sahip değilseniz manuel olarak kayıt olabilirsiniz.
  • Giriş işlemini yaptıktan sonra Epic Games'in ana sayfasına erişin. Zaten Minit'in tanıtımı, karşınızda yapılıyor olacak.

Epic Games

  • Oyunla ilgili görselin yer aldığı bölüme tıklayın. Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  • Karşınıza çıkan sayfada "Al" yazan bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Yeni bir sayfa açıldığını göreceksiniz. Bu sayfanın sağ alt kısmında "Siparişi Ver" isimli bir buton bulunuyor. Bu butona tıklayın.
  • Onaylama bildirimini gördükten sonra oyun, Epic Games kütüphanenize ücretsiz olarak eklenecektir.

Epic Games, önümüzdeki hafta ise Steam fiyatı 50 TL olan "Surviving Mars" isimli oyunu ücretsiz olarak verecek. Ancak önümüzdeki hafta, oyunun ücretsiz olduğunu bir kez daha duyuracağımızdan emin olabilirsiniz.

Kaynak : https://www.epicgames.com/store/tr/
15
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
2
1