Epic Store'da Satışa Sunulacak Olan World War Z'nin Çıkış Fragmanı Yayımlandı

18
4
3
1
1
Hayatta kalma ve dünyanın sonunu konsept olarak kullanan yapımları seven oyunculara müjde. Bu alanda gayet başarılı olması beklenen World War Z, 16 Nisan'da oynanılabilir olacak.

Birkaç gün sonra oyuncularla buluşacak olan World War Z'nin çıkış fragmanı yayımlandı. Saber Interactive'in hayatta kalma türünde güvendiği bir isim olan World War Z, Epic Store'da oyuncularla buluşacak.

Bugün yayımlanan fragmanda oynanış ve grafikler hakkında birçok detay göze çarptı. Buna ek olarak New York, Kudüs, Tokyo ve Moskova'dan kesitleri içinde barındıran fragman, oyunun çevrimiçi modlarıyla ilgili de bazı ipuçları veriyor.

Birçok oyuncunun aşina olduğu Left 4 Dead'e bir hayli benzeyen yapım, 16 Nisan'da Epic Store'da oyuncuların beğenisine sunulacak. İlgili haberden oyunun oynanış videosuna ve aşağıdaki bağlantıdan da bugün yayımlanan fragmana göz atabilirsiniz.

16 Nisan'daki çıkışına dek oyunun birçok hediyeyle birlikte 119 TL'den satışta olduğunu belirtmekte fayda var. World War Z'nin beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/watch-the-world-war-z-launch-trailer-ahead-of-its-release/
18
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
4
3
1
1