EPttAVM Nedir EPttAVM'den Tanzim Satışları

93
51
30
9
4
Artan gıda fiyatlarına önlem olarak ortaya konulan tanzim satış noktaları, PttAVM ile dijital markete de taşınacak. ePttAVM nedir ve tanzim satışları ePttAVM üzerinden nasıl gerçekleştirilecek gelin birlikte bakalım.

Gıda fiyatlarının bir süredir gözle görülür oranda artması sonrasında, hükümet bir acil eylem planı olarak tanzim satış noktalarını devreye sokmuştu. Vatandaşın neredeyse kilometreyi bulacak kuyruklarla beklediği sebze ve meyveler, en sonunda dijital ortama taşındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan tanzim çadırını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaşanan izdihamın bir süre sonra havaların iyileşmesi ile dineceğini ve ayrıca tanzim satışının PTT'nin resmi web sitesi olan ePttAVM'den yapılacağını duyurdu. ePttAVM nedir ve tanzim satışları ePttAVM üzerinden nasıl gerçekleştirilecek birlikte bakalım.

epttavm nedir

ePttAVM nedir?

ePttAVM, ismi ile bize çok eskiden beri bildiğimiz kurum olan PTT'yi çağrıştırıyor. Eski ve güvenilirlik sağlamış bir kurumun ürünü olan ePttAVM de ismi ile kullanıcılara güven veriyor. ePttAVM nedir sorusuna gelecek olursan, bu platformun PTT tarafından açılmış online bir alışveriş sitesi olduğunu söyleyebiliriz. ePTTAVM 2012 yılında Binali Yıldırım'ın katıldığı bir toplantı ile 2012 yılında İzmir'de açılmıştır. 

Birçok kullanıcı tarafından ePttAVM nedir sorularına büyük çalışmaları ile cevap veren PTT, e-ticaret sektörüne alt yapısı ve özellikle Türkiye'nin her yerine ulaşabilen kargo ağıyla avantajlı bir giriş yaptığını söyleyebiliriz. 

ePttAVM üzerinden tanzim satışı

İşte yapılan önemli açıklama:

"Bir proje daha sundum arkadaşlara. Hafta sonu PTT Genel Müdürümüz ile de konuştuk. ePttAVM üzerinden bu ürünleri sunacağız. Kumluca'ya platform kuracaklar. Vatandaşın evine internetten siparişle meyve ve sebzesini ulaştırıyor olacağız. Türkiye çapında ePttAVM, vatandaşların evine bu süreçte ücretsiz ya da cüzi ücretlerle ürünleri hızlı, ucuz ve kaliteli şekilde taşıyacak."

Ürünler satışa sunulduğunda, buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz ePttAVM'de olacak.

Kaynak : https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bekir-pakdemirli-tanzim-satisi-internete-tasinacak-223295h.htm
93
51
30
9
4
Emoji İle Tepki Ver
93
51
30
9
4