Erdoğan İsimli Bir Kişi, Facebook Canlı Yayını Sırasında İntihar Etti!

11
1
0
0
0
Erdoğan İsimli Bir Kişi, Facebook Canlı Yayını Sırasında İntihar Etti!
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Erdoğan Ceren, Facebook’un canlı yayın uygulaması üzerinden av tüfeği ile karnına ateş ederek hayatına son verdi.

Bugün öğle saatlerinde çok trajik bir olay yaşandı. Osmaniye’de yaşayan Erdoğan Ceren isimli bir kişi, Facebook’un canlı yayın uygulamasını kullandığı sırada av tüfeği ile karnına ateş ederek intihar etti. 

Facebook'ta “Aşkımız destan yazacaktı, Hani gözler ağlamayacaktı, şimdi söyle gidiyor musun yar, ellerim sensiz yanacak mı” şeklinde bir dörtlük ve arkasından ‘Canım ablam ve yeğenim’ yazılı iki fotoğraf paylaşan Erdoğan Ceren, sonrasında Facebook’un canlı yayın uygulamasını açtı. Elinde av tüfeğiyle ‘Onun için öleceğime kimse inanmadı. Alın izleyin’ şeklinde konuşan Erdoğan, daha sonra tüfeği karın boşluğuna dayayarak tetiği çekti. İlk denemesinde başarısız olan Erdoğan Ceren’in tüfeği, ikinci denemesinde ise ateş aldı.

Tüfeği ateş almasıyla birlikte Erdoğan'ın telefonunun ekranı da aniden karardı. Daha sonra bulunduğu eve gelerek cesedini buldukları Ceren’in yakınları, olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Talihsiz genç, maalesef kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. (bu arada videoyu çok can sıkıcı olduğu gerekçesiyle paylaşmadık, isteyen olursa -ki bence hiç istemeyin- ufak bir Google’lama ile bulabilir)
 

11
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
0
0
0