Eski Apple CEO’sundan 130 Dolara Akıllı Telefon

0
0
0
0
0
Apple’ın eski CEO’su John Sculley’ın kurucu ortağı olduğu Obi Worldphone şirketinin uygun fiyatıyla dikkat çeken Obi Worldphone MV1 modelinin fiyatı belli oldu.

Daha önce Pepsi ve Apple’da CEO pozisyonunda görev yapan John Sculley, Apple ile ilişkileri kesildikten sonra Obi Worldphone adında yeni bir şirket kurmuş ve ortaklarıyla birlikte kendi uygun fiyatlı Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü.

Geçtiğimiz yıl yine giriş - orta seviyede tüketicilerle buluşan Obi Worldphone, bu yıl da giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonu Obi Worldphone MV1’i duyurdu ve cihazın satış fiyatı açıklandı.

Eski Apple CEO’su John Sculley’in Apple’daki satış stratejisini giriş seviyesi modellerine taşıdığı Obi Worldphone’un yeni akıllı telefonu MV1 oldukça şık bir görünüş (gerçi çoğu kişi cihazın tasarımını beğenmeyebilir) ve klasik Android arayüzünden farklı olarak tasarlanan bir arayüzle karşımıza çıkıyor.

Obi Worldphone MV1 Teknik Özellikleri

Obi Worldphone MV1’in kısaca teknik özelliklerine değinecek olursak cihazda 5 inçlik 720p (HD) çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Günümüzdeki en ucuz çözümlerden Snapdragon 212 çipsetinden gücünü alan Obi Worldphone M1’de 2GB RAM, 16GB depolama alanı, 8MP çözünürlüklü arka kamera ve 2MP çözünürlüklü ön kameraya yer veriliyor.

Giriş seviyesindeki Obi Worldphone MV1’in satış fiyatı 99 pound (yaklaşık 130 dolar) olarak belirlenmiş durumda. Cihazın hangi ülkelerde satışa çıkacağı ise şu an net olarak bilinmiyor. Ayrıca geçtiğimiz yıl kısa süre satışta kalsa da bazı Obi Worldphone modelleri ülkemizde de satışa sunulmuştu, bu modelin de Türkiye'de satışa çıkma ihtimali bulunuyor, tabii bu konuda resmi bir açıklama henüz yok.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0