Eski Galatasaraylı Didier Drogba, Kripto Para Sektörüne Girdi

13
7
2
2
1
Chelsea'nin ve Galatasaray'ın unutulmaz efsanesi Didier Drogba, All.Me isimli bir kripto para projesinin medya ayağını yürütecek.

Kripto para piyasası gitgide bir 'ana akım' maddesi olmaya başlarken, çeşitli şirketler de tanıtımlarını tanınan isimler üzerinden yapıyorlar. Geçtiğimiz hafta içerisinde Ronaldinho'nun duyurduğu kripto para biriminden sonra, şimdi de Drogba bir kripto para platformu ile anlaştı.

All.Me isimli kuruluşla birlikte hareket edecek olan Drogba, 'kripto para elçisi' olarak adlandırılıyor.  All.Me'nin kurucusu Artak Tovmasyan, platformla ilgili şunları söyledi:

"Sosyal ağlar ile kripto para saklama özelliğini birleştiren ilk dijital platformu yaratıyoruz. Bu zamana kadar sosyal medya platformları tüm reklam gelirlerini kendilerine saklarken biz gelirin yarısını kullanıcılarla paylaşmayı hedefliyoruz.”

All.Me, siteye reklam sağlayan firmalardan topladığı gelirleri, kullanıcılarına kripto para olarak dağıtmayı planlayan bir kuruluş. Bu projenin halka arz sürecinin yıl sonunu bulması bekleniyor. Her ne kadar dünyaca ünlü bir isim olan ve her fırsatta güvenirliği ile anılan Drogba gibi bir markayla yola çıksalar da, bu tip girişimlere temkinli yaklaşmakta fayda var. Bakalım All.Me, benzerlerinden ayrılan bir proje olabilecek mi.

Kaynak : https://kriptokoin.in/didier-drogba-kripto-para/
13
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
7
2
2
1