Eski iPhone'ları iPhone 7 Diye Yuttular!

0
0
0
0
0
Eski iPhone'ları iPhone 7 Diye Yuttular!
ABD'nin en başarılı Talk Show sunucularından Jimmy Kimmel, insanların kendi kullandıkları iPhone'ları farklı bir kılıfla ve temizleyerek iPhone 7 diye yutturdu!

Amerika Birleşik Devletleri'nde eğlence sektörü bir o kadar gelişmişken, aynı zamanda bizim ülkemizdeki kadar kısıtlama olmadığı için yayınlarda markalar da bu eğlencenin konusu olabiliyor.

ABD'nin ünlü Talk Show programı Jimmy Kimmel Live!, her yıl yeni iPhone'larda olduğu gibi bu yıl da eğlenceli anlara sahne oldu. Daha önceden eski iPhone modellerini yeni iPhone diye sokak röportajlarında halkın eline veren ve inandıran Jimmy Kimmel'ın ekibi, bu sefer daha da ileriye giderek önceki iPhone'ları aldı, temizledi, yeni bir kılıfa koydu ve çok ucuz bir fiyatla değişim yapacağını söyleyerek iPhone 7 diye verdi.

Bu bir viral çalışma mı yoksa gerçekten de sadece eğlence amacıyla yapılmış bir şey mi bilmiyoruz ama insanlar iPhone 6 ve iPhone 6S modellerini kullanmalarına rağmen yeni bir kılıfla ve temizlenmiş camla aynı zamanda kendi kullandıkları iPhone'ları tanımadı ve iPhone 7'nin çok çok daha gelişmiş olduğunu söyledi. Hatta kendi telefonuyla kendi telefonunu değiştirmek üstüne para veren bile oldu. :)

İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ayrıca "gerçek" iPhone 7'ye ön siparişle Webtekno güvencesiyle Teknostore üzerinden bu bağlantıya giderek sahip olabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0