Eski Manitasına Sinirlenen Justin Bieber, 80 Milyon Takipçili Instagram Hesabını Kapattı

1
0
0
0
0
Instagram’ın en çok takip edilen kişileri arasında yer alan ABD’li şarkıcı Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez’le kavga ettikten sonra hesabını kapattı.

Dış basındaki haberlerde adı asla ‘iyi’ şekilde geçmeyen Justin Bieber, yine enteresan bir haberle karşımıza çıktı. 80 milyon takipçi sayısına sahip Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımın ardından eski sevgilisi Selena Gomez’le ağız dalaşına giren ABD'li şarkıcı, hesabını kapattı.

Olay ise şu şekilde gelişmiş. Yeni sevgilisi Sofia Richie ile çekildiği bir fotoğraf paylaşan Bieber, Instagram’daki trollerin yaptığı acımasız yorumlara sinirlenerek onlarla tartışmaya başladı. Ardından araya eski sevgilisi Selena Gomez girdi ve şu yorumda bulundu: “Nefretle başa çıkmayı beceremiyorsan, kız arkadaşınla çekildiğin fotoğrafları artık paylaşma. Sonuçta bunlar özel şeyler ve seninle onun arasında da özel olarak kalmalı. Ayrıca hayranlarına da kızma çünkü herkesten önce (muhtemelen burada taşı yeni sevgilisine atıyor) onlar vardı.” Justin Bieber ise yaşanan bu olayın ardından hesabını önce gizlemiş, sonra da tamamen silmiş. 

Fakat ortalıkta şöyle bir iddia da dolaşıyor: Justin, bu kavgayı bir PR çalışması olarak tasarlayıp 94 milyon takipçisi bulunan Selena Gomez’i geçmek için yapmış olabilir. Tabii bunun olması için önce hesabını tekrar aktif etmesi gerekiyor, belki de ciddi ciddi sinirlenip hesabını bir daha açmamak üzere kapatmıştır. Neyse, yakında kokusu çıkar ortaya.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0