ESPN, Disney ve ABC Overwatch League Maçlarını Yayınlayacak

4
2
1
0
0
ESPN, Disney ve ABC kanallarının Overwatch League maçlarını yayınlayacağını duyurdu. Yarından itibaren artık Overwatch maçlarını TV kanallarında göreceğiz.

Overwatch League playoffları yarın başlıyor. ESPN, Disney ve ABC’nin artık Overwatch League yayınlarını yapacağını duyurdu. ESPN, Disney'in Blizzard Entertainment ile uzun yıllardan oluşan bir yayın anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşma, bu geceden başlayan Overwatch League playoff'larını, önümüzdeki ay Barclays Center'daki 1. sezon büyük finallerini, bu sonbaharda Overwatch Dünya Kupası'nı ve gelecek sene de Overwatch Ligi 2. sezonunu kapsayacak.

Overwatch maçları ESPN ağı aracılığı ile ESPN2, Disney XD ve ABC üzerinden yayınlanacak. Yapılan anlaşma ile Overwatch League ilk kez televizyonda yayınlanmış olacak.  Ayrıca Overwatch hayranlarına yönelik ilave içerik de yayına dahil edilebilir. Overwatch League, perşembe saat 03:00’te Disney XD ve ESPN3’te yayınlanmaya başlanacak. Philadelphia Fusion, Overwatch League çeyrek finallerinin ilk maçında Boston Uprising ile karşı karşıya gelecek. Overwatch League, ayrıca Twitch üzerinden de yayınlanacak.


Blizzard Entertainment'ın geliştirdiği Overwatch, çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olarak 2016 yılında yayınlandı.  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilen Overwatch'un bu yılki playofflarının ilk kez televizyonda yayınlanacak olması e-sporun dünya çapında daha da önem kazandığını kanıtlamış oldu. 

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/07/11/espn-disney-and-abc-to-broadcast-overwatch-league
4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0