Eşsiz Tasarımlarıyla Ağzınızı Açık Bırakacak 8 Laptop

1
0
0
0
0
Kendilerine özgü tasarımları ile ön plana çıkan şahane laptoplar.

Yeni bir laptop alacağınız zaman laptobun özellikleri dışında sizi çeken önemli bir şey daha vardır; tasarım. Kimisi için laptop klavyesinin tuşlarının nasıl bastığı bile önemlidir (tuşlar çok içe gömük olduğu için laptobu almayan arkadaşım var).

Tabi tasarım önemli diyoruz ancak muhtemelen siz de tasarım konusunda sadece diğerlerine göre biraz daha estetik cihazları tercih ediyorsunuzdur. Ancak bu haberimizde söz edeceğimiz laptoplar, tasarım konusunda olayı bambaşka boyutlara taşımayı başarmış. Kimileri eski, kimileri yeni, karşınızda birbirinden çılgın laptoplar.

MSI GT80 Titan

Bir oyuncunun isteyebileceği en sağlam laptoplardan biri olan GT80, mekanik klavyesi ve oldukça kaslı görüntüsü ile ön plana çıkmakta.

 

Asus ROG GX800 

Tabi piyasada tek sağlam oyun laptobu MSI'da değil. Bu konuda özellikle Asus da inanılmaz cihazlar ile karşımıza çıkmakta. Onlardan biri de Asus ROG GX800. Laptobun kendisi zaten tasarım olarak eşsiz hatlara sahip. Ancak onu özel kılan şeyi, arka kısmına oturtulan şahane sıvı soğutma sistemi. Bu sistem sayesinde oyun deneyimi farklı boyutlara çıkabiliyor.

 

Dragonfly Futur Fön

Aslında bu cihaza laptop demek ne kadar doğru olur bilemiyoruz zira Dragonfly Futur Fön hem Android işletim sistemli bir tablet ve telefon, hem de Windows işletim sistemli bir laptop.

 

Steampunk

 

Bu şahane laptop tamamen özel tasarım. Bu şahane laptobu tasarlayan kişi Britanya'daki Victoria Devri'ne has mobilya tasarımlarını kullanmış.

 

Fujitsu Floral Kiss 

Fujitsu, bu laptobu kadınlara yönelik olarak tasarlamış(!). İnci şeklinde güç düğmesi, hoş tonlarda renk seçenekleri vs. Tabi Fujitsu bu cihazı hangi kafayla yaptı bilemiyoruz ancak ''kadınlar böyle laptop sever'' diyerek saçma bir tasarım ve bir o kadar saçma, ayrımcı bir reklam filmi pek olmamış diyebiliriz.

 

Getac B300-X Toughbook 

Bu laptop özellikler olarak belki çok sağlam şeylere sahip olmayabilir ancak gökten düşse dinozorların neslini tüketebilecek şekilde sağlam durmakta. Windows 10 işletim sistemli Toughbook, muhtemelen piyasadaki en sağlam laptop.

 

Sherlock 4:4

Acme Portable şirketi tarafından üretilen Sherlock 4:4, bir laptoptan ziyada ekranı bulunan bir masaüstü kasası dersek daha doğru olur. Tıpkı Microsoft'un Surface laptopları gibi olan Sherlock 4:4'e klavyesi telefon kablosu ile takılmakta. Laptobun ağırlığı ise 12 kg civarında.

 

BONUS: GTA 10’u Bile Kaldırabilecek, Çift GTX 1080'li Acer Predator 21 X 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0