The Eternals ile İlgili Önemli Bir Bilgi Ortaya Çıktı

17
3
2
1
1
Üçüncü aşaması son eren Marvel Sinematik Evreni, yeni filmler ve yeni karakterleriyle dördüncü aşamaya başlayacak. Yeni aşamada ses getirmesi muhtemel olan The Eternals’tan da bazı bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Avengers: Infinity War ve Endgame ile en üst noktaya ulaşan Avengers serisi, en azından birkaç sene boyunca vizyona girmeyecek. Şirket, yeni Avengers filmlerinin geleceğini söylese de o filmler gelmeden önce Marvel Sinematik Evreni’ne dördüncü fazla katılacak olan yeni süper kahramanlar ve yeni kötü karakterlerle tanışacağız.

Ancak Avengers filmlerini kısa vadede vizyonda göremeyecek olmamız içerisinde birçok kahramanın bulunacağı büyük bütçeli filmler görmeyeceğiz anlamına da gelmiyor. Bu filmlerden ilki de Doctor Strange 2 olabilir. Ancak asıl konumuz, önümüzdeki sene vizyona girecek olan, Captain America: Civil War’dan bu yana Avengers olmayan en büyük Marvel filmi: The Eternals.

The Eternals

The Eternals, Marvel Sinematik Evreni’nde Avengers filmlerinden beklenebilecek bir kadroya sahip. Bu film, birçok yeni süper kahramanı Marvel Sinematik Evreni’ne dâhil edecek ve bunlarında arasında Kit Harington’ın oynadığı karakter de yer alacak. İşte bu filmle ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı.

Murphy Multiverse’ten Charles Murphy, bu hafta sinematik evrende Thanos’un yerini alacak olan yeni kötü adamın Doctor Doom olacağını ve Black Panther 2’de de görünebileceğini söylemişti. Murphy, bu sefer de güvenilir bir kaynaktan The Eternals ile ilgili bazı bilgiler öğrendiğini söyledi.

lauren ridloff eternals

Henüz farklı bir kaynağa bu bilgiyi doğrulatamasa da Murphy’nin iddialarına göre The Eternals, 'War of Evolution' üzerinde şekillenecek. Murphy’nin bu iddiasını doğrulayacak olan şey ise bir The Eternals oyuncusundan geldi: Lauren Ridloff.

Eternal Makkari’yi canlandıracak olan aktris, Instagram hesabında setten bir fotoğraf paylaştı ve fotoğrafla birlikte The Eternals’ın uzak geçmişte geçecek olduğunu bir nevi doğrulamış oldu. Bu da Murphy’nin edindiği bilgiyle oldukça uyuşuyor.

Yönetmenlik koltuğunda Chloe Zhao’nun oturduğu, kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington gibi oyuncuların yer aldığı The Eternals filmi, ABD ile aynı tarihte 6 Kasım 2020’de vizyona girecek.

Kaynak : https://bgr.com/2019/11/29/mcu-phase-4-movies-the-eternals-plot-leak/
17
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
1
1