Etrafınızdaki Bütün Pokemonları Görebileceğiniz Harita: PokeVision

1
0
0
0
0
Pokemon Go için geliştirilen bu haritada çok daha geniş alanda çevrenizdeki pokemonları anlık olarak görebiliyorsunuz.

Çok kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan Pokemon Go çılgınlığında insanlar daha fazla ve güçlü pokemon avlamak için birçok yöntem deniyor. Özellikle oyunda sahte GPS gibi hilelerin yaygınlaşması ancak hileyi yapan kullanıcıların oyundan engellenmesiyle illegal yoldan pokemon yakalamak o kadar da kolay değil.

Kullanıcıların kolay yoldan pokemon yakalaması için çıkan son uygulama PokeVision ise diğerleri gibi sizi yürümeden pokemonların yanına ışınlamasa da harita üzerinde güçlü güçsüz tüm pokemonları anlık olarak gösterebiliyor ve böylelikle pokemonları çok kolay bulup yanlarına giderek yakalamanıza imkan tanıyor. Sistemin kullanımıysa oldukça basit.

Nasıl kullanılır?

Öncelikle mobil ya da web tarayıcınız üzerinden bu bağlantıdan PokeVision sitesine giriyorsunuz. Ardından bulunduğunuz konumu yazıyor ya da sitenin konumunuzu öğrenmesine izin veriyorsunuz. Harita üzerinde konumunuz işaretliğinde "Click to find Pokemon Near Marker" butonuna basarak etrafınızdaki pokemonları anlık olarak görebiliyor, haritayı her 30 saniyede bir yenileyebiliyorsunuz. Örneğin bu harita sayesinde eğer Beşiktaş sahilinde Pokemon arıyorsanız sahil şeridindeki hemen hemen tüm pokemonları bu haritadan görebilirsiniz.

Dikkatli olun!

Bu harita gerçek anlamda çalışıyor olsa da oyunun yapımcısı Niantic tarafından değil, üçüncü parti bir ekip tarafından sağlanıyor. Bu nedenle hizmeti kullanırsanız çeşitli güvenlik problemlerinin ortaya çıkma riski var. Ayrıca Pokemon Go sistemi bu haritadan faydalandığınızı bir şekilde farkederse hesabınız kapatılacaktır. Tabii Pokemon Go hesabınızla giriş yapmadığınız için yine de diğer hilelere göre hesabınızın engellenme riski daha düşük.

Kaynak : http://lifehacker.com/pokevision-shows-you-the-real-time-locations-of-pokemon-1784061259
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0