Evinizi Drone ile Koruyan, Aşmış Güvenlik Sistemi!

1
0
0
0
0
Evinizi Drone ile Koruyan, Aşmış Güvenlik Sistemi!
Sunflower Home Awareness System, evinizin çevresindeki hareketlikleri ölçen ve gerektiği zaman bir drone ile gözcülük yapan, mükemmel bir güvenlik sistemi.

Evinizin bahçesinde 7/24 alarmda olan bir hareket sensörünün ve drone’un bulunması fikri kulağa nasıl geliyor? Sunflower Home Awareness System isimli yeni güvenlik sistemiyle bu ilginç fikir hayata geçirilmiş.

Alex Pachikov tarafından geliştirilen Sunflower Home Awareness System, evinizin çevresindeki hareketlikleri sürekli olarak takip eden ve bu hareketlere göre sizi bilgilendirerek, gerektiği durumlarda drone ile görüntüleme yapabilen bir sistem. Güvenlik sisteminin çalışma prensibinin temelinde hareketi algılayan özel ve hassas sensörler yer alıyor. Bu sensörler, evinizin etrafına yerleştirebildiğiniz lamba benzeri cihazlar üzerinde bulunuyor ve yabancı hareketlilikleri algılayabilecek kadar zekiler.

Videoda da görebileceğiniz gibi akıllı telefonunuzla uyumlu olarak çalışan güvenlik sistemi, sensörlerin üst kısmında bulunan Güneş panelleri sayesinde herhangi bir elektrik bağlantısına ihtiyaç duymuyorlar.

Sunflower Home Awareness System, kısa süre sonra satışa sunulacak. Güvenlik sisteminin fiyatıyla ilgili kesin bir bilgi henüz bulunmuyor.

Kaynak : http://www.digitaltrends.com/cool-tech/sunflower-home-awareness-system/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#/1-5
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0