Ezel Hayranlarına Müjde: 'Dayı' Filminin Tanıtım Videosu Yayınlandı

71
9
7
7
3
Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı bilinen Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminden ilk tanıtım videosu yayınlandı. Bugün paylaşılan tanıtım videosunun ardından Ezel dizisinin hayranları oldukça heyecanlandı.

Gün içerisinde yayınlanan Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminin tanıtım videosu, Ezel dizisinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Ufuk Bayraktar’ın başrolünde yer aldığı bilinen yapımın senaristliğini ise Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk ikilisinin üstlendiği açıklandı. Filmin paylaşılan tanıtım videosu, yaklaşık iki dakika uzunluğunda.

Söylentilere göre filmin hikâye danışmanlığını, geçtiğimiz dönemlerde hapishaneye girmiş olan Ufuk Bayraktar yapmış. Filmin detayları henüz bilinmese de tanıtım videosunu izleyenler, yapımın Ezel dizisindeki Ramiz Karaeski karakteri ile ilgili olacağını düşünüyorlar. Bildiğiniz üzere Ufuk Bayraktar, Ezel dizisinde Ramiz Dayı karakterinin gençlik dönemlerine hayat vermişti.

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi tanıtım videosu:

Filmin Ezel’deki Ramiz Dayı karakterinin gençliğini mi yoksa bambaşka bir karakterin hikâyesini mi anlatacağı henüz bilinmiyor. Şu aşamada yalnızca tanıtım videosu paylaşılan yapımın çekimlerine ise Nisan 2020’de başlanacağı söyleniyor. Filmin beyaz perdede izleyiciyle buluşma tarihi olarak ise gelecek yılın sonları işaret ediliyor.

Bildiğiniz üzere Ezel dizisinde usta oyuncu Tuncel Kurtiz’in hayat verdiği Ramiz Karaeski karakteri, İstanbul’un bilinen en eski kabadayılarından biriydi. Dizi boyunca Ramiz’in gençlik dönemlerine vurgular yapılmış olsa da (Ufuk Bayraktar’ın sahneleri) karakterin geçmişinde tam olarak ne yaptığını bilmiyorduk. Bu anlamda da Ramiz Karaeski karakteri, sırları tam olarak çözülemeyen bir Türk dizi karakteri olarak kalmıştı.

Filmin senaryosunda ne olacağı henüz bilinmiyor:

Dayı: Bir Adamın Hikayesi

Yukarıda da belirttiğimiz gibi filmin senaryosu ya da konusuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Paylaşılan tanıtım videosu, her ne kadar Ezel hayranlarını sevindirse de hikâyenin tam olarak neyi anlatacağı veya hangi karakteri ele alacağı bilinmiyor.

Bu noktada filmin neyin üzerine kurulu olduğunu ise ancak ilerleyen günlerde görebileceğiz. Son olarak Dayı: Bir Adamın Hikâyesi filminin tanıtım videosuyla ilgili ve filmin senaryosunda neler göreceğimiz hakkındaki düşüncelerinizi, yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://boxofficeturkiye.com/haber/ufuk-bayraktar-in-basrolunde-yer-aldigi-dayi-filminden-teaser-yayinlandi--2348
71
9
7
7
3
Emoji İle Tepki Ver
71
9
7
7
3