Ezhel'in Eleştirisi Bol Şarkısı 'Olay' YouTube'un Trend Listesinden Kaldırıldı

86
56
15
10
7
Ezhel, haberi yazdığımız an itibarıyla 11 saat önce yayınladığı şarkısıyla yüz binlerce kişi tarafından dinlendi. Olay isimli şarkıda gündemde olan birçok konuyu eleştirel bir şekilde ele alan Ezhel'in bu şarkısı, kısa süre sonra YouTube'un trend listesinden kaldırıldı.

YouTube'da yer alan bilgilere göre 11 saat önce yayınlanan ve çok büyük bir hızla izlenmeye devam eden 'Olay' isimli şarkı, gerek sosyal medya gerek YouTube üzerinde çok büyük bir ses getirdi. Ciddi eleştirileri içerisinde barındıran şarkı, haberi yazdığımız an itibarıyla 800 bin kişi tarafından izlendi.

Ankara Katliamı, Gezi Olayları, 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi Türkiye'nin gündeminde bulunan konuları işleyen Ezhel'in şarkısı, 157 bin kişi tarafından beğenilirken yalnızca 8 bin 400 'dislike' aldı. Yorumlarda da şarkıya olan destek fazlasıyla büyük oldu.

Ezhel Olay

Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir anda yüz binlerce kişi tarafından izlenen şarkı, YouTube Türkiye'de trend listesine girmeyi başardı ancak belirli bir süre sonra Olay isimli şarkı YouTube'un trend listesinden kaldırıldı.

Ezhel'in en son şarkısı Olay'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla izleyebilirsiniz. Video içerisinde bazı kişilerin rahatsız edici olarak nitelendirebileceği görüntüler olduğu için izleyecek olan kişilerin bu bilgi dahilinde videoları izlemesi önerilir.

Güncelleme:

YouTube'un politikasına göre trend listesinde 18+ videolar bulunamayacağı için video YouTube Türkiye Trendler listesinden kaldırılmıştır.

86
56
15
10
7
Emoji İle Tepki Ver
86
56
15
10
7