F1 2016, Konsoldan Portlanmış Harika Görüntü Kalitesiyle Android ve iOS’te!

1
0
0
0
0
Mobil oyunculukta bir deyim haline gelen “konsol kalitesi” durumunu bire bir portlayarak gerçekleştiren Codemasters, harika bir oyun sunuyor.

Mobil cihazlarda son dönemlerde oyunculuk alanında ciddi gelişmeler dikkat çekiyor. Özellikle grafik kalitesi bazında çığır açan oyunlar için bir deyim haline gelen “konsol kalitesi” gerçek oldu.

Codemasters’ın en sevilen yarış oyunlarından biri olan ve yarış oyunu tutkunlarının her yıl mutlaka aldığı Formula 1 serisinin son üyesi olan F1 2016, birebir konsoldan portlanarak harika görüntü kalitesi ve oynanışı ile göz dolduruyor.

Android ve iOS platformuna gelen F1 2016, resmi Formula 1 deneyimini cep telefonlarınıza ve tabletlerinize taşıyor. Sezon, zamana karşı, hızlı yarış gibi klasik yarış modlarının yanı sıra artık mobil yarış oyunculuğunun klasiği haline gelen haftalık etkinlikler ile de zenginleştirilen F1 2016, Android’de ve iOS’te 26.99TL gibi biraz mobil için yüksek kalan bir fiyatla piyasaya çıktı. 

Ancak gerçekten oyunun kalitesini ve oynanışı görünce “Bu parayı fazlasıyla hak ediyor” demeden geçemeyeceğim. Alırsanız ve yarış oyunlarını seviyorsanız kesinlikle pişman olmayacaksınız.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0