Façalı Şahinleri Bile Teknolojik Hale Getirebilecek 5 Uygun Fiyatlı Ürün

0
0
0
0
0
Günümüzde teknolojik yenilikler ile donatılan araçlar yerine eski model ya da klasik severlerin otomobillerini teknolojik hale getirebilecek 5 ürünü listeliyoruz

Günümüz teknolojisi artık otomobillere de fazlasıyla yansımış durumda. Navigasyon cihazları ve dahili medya oynatıcısının bir klasik haline geldiği, telefonunuz ile bluetooth bağlantısı kurabilen otomobiller yaygınlaşıyor olsa da ateş pahası fiyatları sebebiyle birçoğumuz eski model araç alma durumunda kalabiliyoruz. Ancak, içerisinde teknolojik donanım olmamasına rağmen aracınızı bir nebze de olsa teknolojik hale getirebilecek ürünleri sizler için derledik.

Böylece “Façalı Şahin”e bile sahip olsanız, aracınızda teknolojik yenilikler bulunuyor olacak. 

1- BlitzPower Quick Charge 3.0 Araç İçin Hızlı Şarj Adaptörü

Artık otomobillerimizde çakmaklık olarak dediğimiz yeri neredeyse hepimiz akıllı telefonlarımız için şarj istasyonuna çevirmiş durumdayız. Ancak BlitzPower’ın bu araç içi şarj adaptörü Quick Charge 3.0 desteği sayesinde günümüzün en hızlı şarjını destekleyerek kısa yolculuklarınızda bile telefonunuzun hızlıca dolmasını sağlayacak.

Ürünü buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

2- JOYROOM Bluetooth Kulaklık ve Araç Şarj Seti

Şarj mühim değil, önemli olan güvenlik” diyenlerdenseniz BlitzPower yerine Joyroom’u tercih edebilirsiniz. Üzerindeki dahili bluetooth kulaklığını yol boyunca telefonunuza bağlayarak kullanabilir, böylece sürüş sırasında gelecek aramaları telefonunuza uzanmadan cevap verebilirsiniz. Bildiğiniz gibi sürüş sırasında telefon kullanımından dolayı her yıl binlerce kaza meydana gelmekte. Hem bluetooth kulaklığı, hem de usb şarj portu ile bir yandan telefonunuzu şarj edecek olan bu set, aynı zamanda size güvenli bir sürüş sağlayacak.

Ürünü buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

3- Xiaomi ROIDMI Bluetooth Fm Verici Ve Araç Şarj Adaptörü

Eğer yukarıdaki örneklerimiz sizi kesmediyse daha mantıklı bir çözüm verebiliriz. Xiaomi reyiz tarafından geliştirilen bu ROIDMI adaptörü, kendi uygulaması üzerinden adaptöre bağlanarak belirleyeceğiniz bir FM frekansından verici görevi görüyor. Böylece hem 2 USB portu ile telefonunuzu şarj edebilir, hem de uygulaması üzerinden ayarlayacağınız bir frekanstan telefonunuzdaki müziği aracınızdan FM radyo üzerinden dinleyebilirsiniz. Hatta böylece gelen aramaları sürüş sırasında telefonunuzu kullanmanıza gerek kalmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Ürünü buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

4- Oramobile Vakumlu Araç İçi Telefon Tutucu

“Araç içi telefon tutucunun neresi teknolojik?” demeyin, çünkü telefonunuzdaki teknolojiler bir otomobil satın alırken binlerce liraya mal olan navigasyon, müzik vb detayları direkt olarak kendi akıllı telefonunuzdan kullanabilmenizi sağlıyor. Sizin rahat görebileceğiniz bir noktaya rahatlıkla monte edebileceğiniz bu telefon tutucu ile telefonunuzun navigasyon özelliği sayesinde bir navigasyon olarak kullanabilirsiniz.

Ürünü buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

5- SJCAM Sj4000 Aksiyon Kamerası

Bildiğiniz klasik bir aksiyon kamerası olan SJCAM SJ4000’i aracınızda araç içi kamera görevinde kullanabilirsiniz. Böylece -Allah korusun- bir kaza sırasında bu aksiyon kamerası sayesinde kaza anını kaydetmiş olarak karşı tarafın hatalı olduğu anları doğru bir şekilde gösterebilirsiniz. Rusya gibi ülkelerde zorunlu hale gelen bu araç içi kamera olayını bir aksiyon kamerası ile hallederek aynı zamanda bir aksiyon kamerası ile yapmak isteyeceğiniz çekimleri bu kamera ile yapabileceksiniz. Yani, bir taşla iki kuş vurmak diyebiliriz.

Ancak, bu kamerayı araç içi kamera olarak kullanmak için buradaki bağlantıdan vakumlu bağlantı aparatına da ihtiyacınız olacak. Bu aparatı aynı zamanda kask, cam vb şeylerde de tutturmak için de kullanabilirsiniz.

Ürünü buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Sonuç olarak yukarıda bahsettiğimiz ürünlerden beğendiğinizi satın alarak aracınızı hem teknolojik hale getirebilir, hem de özellikle sürüş güvenliği için önlemler almış olabilirsiniz. Tüm araç içi teknoloji ürünlerine ise buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0