Efsaneler Efsanesi Face/Off Filmi Yeniden Çekilecek

12
4
4
2
2
Paramount Pictures, John Travolta ve Nicolas Cage’in başrollerinde olduğu meşhur Face/Off filmini yeniden çekmeye karar verdi. Filmde, bir polis ile bir kanun kaçağı, yüzünü değiştiriyordu.

1997’de John Woo tarafından çekilen ve ülkemizde yıllarca televizyonlarda 'Yüz Yüze' adıyla gösterilen ikonik Face/Off filmi, yakın zamanda yeniden çekilecek. 22 Jump Street, The Cloverfield Paradox gibi filmlerde imzası bulunan Oren Uziel, filmin senaryosunu kaleme alacak. İlk filmde başrollerde Nicolas Cage ve John Travolta yer alıyordu. Bu filmde ise başrollerin değişmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Orijinal filmin başarısını yeniden tekrarlamayı isteyen Paramount, Marvel’in Disney’e geçişinden bu yana başarılı bir marka bulmakta zorlanıyor. Face/Off’un başarılı olması durumunda stüdyo, hakları kendinde olan eski yapımlara odaklanabilir.

face/off yüz yüze

Paramount, Mission: Impossible serisi ile büyük bir başarı yakalamış durumda. Bu filme ek olarak World War Z var. Firmanın ayrıca Dreamworks Animation gibi bir alt şirketi, ayırca Transformers gibi güçlü bir markası da var. Ayrıca Paramount’un elinde, tekrar çekmesi ya da devamını yapması zor olsa da imkansız olmayan Grease ve Forrest Gump gibi yapımlar bulunuyor. 

Son dönemde eski markalarını yeniden parlatan Paramount, Terminator: Dark Fate’den sonra bir başka Tom Cruise filmi olan Top Gun serisini, Top Gun: Maverick ile devam ettirecek. Görünüşe göre Paramount’ta eskiye rağbet var. 

Orijinal Face/Off filmi 90’ların sonunda, Travolta’nın Hollywood’daki en büyük isimlerden biri olduğu dönemde çekilmişti. Yeni versiyonda başrolleri kimin oynayacağı bilinmiyor. Şu anda yapım daha ziyade senarist ile yapımcılar arasında planlanma aşamasında gibi gözüküyor. Filmin yapımcılığını üstlenmesi için Neal Moritz ve David Permut’un adı geçiyor. 

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/09/09/face-off-movie-is-being-rebooted/
12
4
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
12
4
4
2
2