Facebook, 'İçerik Stüdyosu' Hizmetine Instagram'ı da Dahil Etti

9
4
1
0
0
Facebook, kullanıcıları için sunduğu "İçerik Stüdyosu" hizmetinin kapsamını genişleterek özelliğin Instagram hesapları için de kullanılabilmesini mümkün kıldı.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformları Facebook'un girişimleriyle tek bir el altında toplandı. Bu da platformlar arasında ortak özelliklerin olabileceğini ortaya koyuyor. Facebook'un 2017 yılında kullanıcılar için sunduğu "İçerik Stüdyosu" hizmeti artık Instagram için de kullanılabiliyor.

İçerik Stüdyosu hizmeti, kullanıcıların Facebook uygulamasındaki gönderilerini detaylı olarak takip etmelerine ve gönderilerin paylaşım zamanını ayarlayabilmelerine imkan veriyordu. Şimdi bu özelliğin Instagram'a gelmesiyle kullanıcılar Instagram hikayelerini, IGTV videolarını ve diğer gönderilerinin paylaşılması için belirli bir zaman dilimi ayarlayabilecekler.

instagram içerik stüdyosu

Bu özellik sosyal medya platformlarında fazlasıyla aktif olan kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar tüm gönderilerini önceden planlayabilecekler ve ayarlanan saat geldiği anda gönderi Instagram üzerinden paylaşılacak.

Facebook'un bu yeni hizmetini kullanmak içinse yeni bir internet sitesi veya bir uygulama geliştirilmedi. Facebook bunu, doğrudan İçerik Stüdyosu üzerinden kullanıcılarına sunuyor. İçerik Stüdyosuna Facebook hesabıyla giriş yapan kullanıcılar, daha sonra Instagram hesaplarına bağlanıyorlar ve bu sayede Instagram üzerinden yapacakları paylaşımları yönetiyorlar.

Bugüne kadar Facebook için kullanılabilen ve artık Instagram kullanıcılarının da hizmetine sunulan bu hizmetten faydalanmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://technoidhub.com/news/facebook-introduces-instagram-scheduling-through-creator-studio/17922/
9
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
1
0
0