Facebook ile Messenger Yeniden Birleşecek

21
17
9
0
0
Bir Uygulama araştırmacısı tarafından paylaşılan tweete göre Facebook, Messenger'ı yeniden ana uygulamasına dahil edecek.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, 2014 yılında radikal bir karar alarak mesajlaşma servisi ile sosyal medya uygulamasını birbirinden ayırdı. Bu hamle neticesinde Facebook kullanıcıları, sosyal medya platformlarındaki arkadaşları ile mesajlaşmak için Messenger uygulamasını indirmek zorunda kalmışlardı.

Şirketin kurucusu olan Mark Zuckerberg, Messenger uygulaması Facebook’tan ayrılırken Facebook’un sosyal medya amacı güttüğünü ve Haber Akışı odaklı olduğunu belirtirken, Messenger’ın Facebook’un sosyal medya özelliklerinin önüne geçtiği için ayrı bir uygulama haline getirildiğini söylemişti.

Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan bir tweet, Facebook’un bu konuda geri adım atmaya hazırlandığını gösteriyor. Tweette yer alan görsellere göre Facebook, ana uygulamasına bir Messenger butonu ekleyecek ve kullanıcıların ayrı bir uygulamaya ihtiyaç duymadan birbirleriyle iletişim kurmasına izin verecek.

Tahminler, Facebook’un Messenger ile yeniden birleştirilme hazırlıklarının, WhatsApp, Instagram ve Facebook’u birleştirme çabalarının bir parçası olduğu yönünde. Yine de Facebook’un Messenger’ı ana uygulamasına ne zaman entegre edeceği ya da söz konusu özelliği tüm kullanıcılar için yayınlayıp yayınlamayacağı bilinmiyor.

Kaynak : https://thenextweb.com/apps/2019/04/12/facebook-may-soon-let-you-chat-with-friends-on-mobile-without-messenger/
21
17
9
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
17
9
0
0