Facebook, Instagram Hesabınızı Facebook Messenger'a Taşıyacak Yeni Eklentisini Test Ediyor

12
9
4
2
1
Facebook yeni test ettiği eklenti dahilinde Instagram'da bağlantınız olan kişiler ile Facebook Messenger çatısı altında konuşmanızı sağlayacak pratik bir yenilik getirmeyi planlıyor.

Günden güne tüm popüler sosyal medya uygulamalarını kontrol altında alan Facebook, sallantılı döneminin ardından tekrar bu tür çalışmalarına hız veriyor. Bildiğiniz üzere Facebook; Instagram kullanıcılarının hesaplarını, Facebook profilleri ile birleştirmesine izin veriyordu.

Yeni sızıntılara göre Facebook’un şimdiki hedefinde, Instagram’daki kişilerinizi Facebook Messenger’a senkronize edebilmeniz var. Yeni özellik dahilinde kişiler sekmesinin altında ekstradan eklenen buton sayesinde Instagram arkadaşlarınız ile Facebook Messenger üstünden konuşabileceksiniz.

Henüz test aşamasında olan yeni sistemin, ne kadar işlevsel olduğu ise genel sosyal medya kullanıcılarının alışkanlıkları düşünüldüğünde bir hayli tartışılır. Bu minik pratik eklenti üstüne resmi bir duyuru olması beklenmese de kısa zaman sonra ansızın karşımızda belirme ihtimali bir hayli yüksek.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Facebook-Messenger-sync-Instagram-accounts_id106685
12
9
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
9
4
2
1