Facebook Messenger'da Reklam Dönemi Artık Başlıyor!

0
0
0
0
0
Messenger artık reklamların da işin içine dahil olduğu bir platform oluyor.

Pek çok konuda kullanıcılara kolaylık sunmasına karşın Facebook, reklamlar konusunda sürekli daha fazla ve can sıkıcı adımlar atmaktan da kaçınmıyor.

Sık sık kullanıcılara sunulan reklam sistemi üzerinde yenilikler yapan ve alttan alttan daha fazla reklamlı sistemler geliştiren Facebook, şimdi de bu konuda Messenger'a el atacak.

Aslında bu durum yeni bir şey değil. Messenger'a gelecek reklam sistemi ile alakalı haberler ilk olarak bu yılın başında gündeme gelmişti. Dün ise Facebook, artık bu sistemi kullanıma sunmaya resmi olarak başladı. İşletmelerin doğrudan Messenger yolu ile size reklamlar sunmasını sağlayacak sistem, muhtemelen epey can sıkıcı olacak.

Zaten -muhtemelen sizin de telefonunuza geliyordur- sağdan soldan gelen saçma sapan reklam mesajları bizi yeterince sinir etmekte. Şimdi bir de bu durumun Messenger üzerinde yaşanacak olması pek sevindirici bir haber değil.

Tabi reklam amaçlı gelen SMS'lerde olduğu gibi Messenger'a gelecek reklamları da istediğiniz takdirde engellenebilmekte. Gerçi hangi birini engelleceksiniz bir de o var.

Kaynak : http://www.digitaltrends.com/mobile/facebook-messenger-ads/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0