Facebook, "Otomatik Wifi Ağı Bulma" Özelliği Üzerinde Çalışıyor!

1
0
0
0
0
Sosyal paylaşım platformu olan Facebook, yakın çevrenizde bulunan Wifi ağlarını bulabilen bir özellik üzerine çalışıyor.

Mark Zuckerberg’in kurucusu olduğu sosyal paylaşım platformu Facebook, yakın ve uzakta yaşamakta olan tanıdıklarımızla iletişim kurmamızı sağlıyor. Aynı şekilde zaman tünellerimize yazı ve gönderi paylaşmamızı da sağlayan Facebook, son günlerde yeni bir özellik üzerine çalışıyor.

Birçoğumuzun hayat bağı olan Wifi ağlarını dışarıda bulabilmek oldukça zor olabiliyor. Özellikle ikili insan ilişkilerinde -standart tarifesi yoksa veya bitmişse- Facebook’un Messenger uygulaması sıklıkla kullanılmakta. Çoğunlukla dışarıdayken bu sorunu çözebilmek adına, çevrede Wifi ağı sunan kafe veya restoranlara gidiyoruz. Facebook,  geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada yeni bir özelliğin üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Bu özellik ise, otomatik -yakın çevrede- Wifi ağı sunan mekanların bizlere olan uzaklıklarını gösteriyor.



Yani başarılı bir sonuca ulaşıldığı taktirde internete ihtiyaç duyduğumuz an, uygulamadan Wifi ağlarının nerede olduğunu öğrenebileceğiz. 

Kaynak : http://www.digitaltrends.com/social-media/facebook-find-wifi/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0