Facebook, Ronaldo ile 10 Milyon Dolarlık Bir Reality Şov Çekecek

9
6
2
1
1
Facebook ve Ronaldo cephesine yakın kaynaklardan gelen habere göre taraflar 13 bölümlük bir reality şov konusunda anlaşmaya çok yakınlar.

Geçtiğimiz günlerde takımı Portekiz ile Uruguay'a 2-1 yenilerek belki de son Dünya Kupası kazanma şansını elinden kaçıran Cristiano Ronaldo'nun bu yaz sonunda Juventus'un yolunu tutması bekleniyor. İspanya'da mahkumiyeti bulunan futbolcu ise iş alanlarını genişletmeye devam ediyor.

Son olarak Paul Lee ile birlikte kurduğu prodüksiyon şirketi olan Wiip aracılığı ile Facebook'tan bir drama dizisi siparişi alan Ronaldo'nun an itibarı ile Facebook'ta 120 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Bu derece büyük bir kitleye sahip olan Ronaldo'ya13 bölümlük reality şov teklifi için 10 milyon dolarlık bir teklif yapıldığı konuşulmakta.

Bu dedikoduyu sızdıran iki kaynaktan biri anlaşmanın sona ermek üzere olduğunu belirtiyor. Diğer kaynak ise anlaşmanın henüz olgunlaşmadığını ve daha alınacak çok yol olduğunu iddia etmiş. Eğer anlaşma sağlanırsa, proje Facebook'un TV programları tadında yapımlara yer verdiği Facebook Watch'ta yayınlanacak.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/spor/201807061034170100-facebook-10milyon-dolar-tv-programi-ronaldo/
9
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
2
1
1