Facebook Şimdi de Snapchat'in Videolu Sohbet Özelliğini Gömdü!

0
0
0
0
0
Snapchat özelliklerini kendi platformuna dahil eden Facebook, Snapchat'teki anlık video özelliğinin bir benzerini Messenger'a dahil etti.

Son dönemde tüm sosyal ağların özelliklerini Facebook'a ya da bünyesinde bulundurduğu diğer ağlara dahil ederek herkesi Facebook ekosisteminin aktif bir kullanıcısı yapmak isteyen Facebook, mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger'da da yeniliklerine devam ediyor.

Daha önce Snapchat'i satın almak isteyen ancak alamadıktan sonra Snapchat'taki önemli özellikleri kendi ağlarına dahil ederek Snapchat'i zor duruma düşüren Facebook, Snapchat'in özelliklerini almayı sürdürüyor.

Şimdi de Facebook, Snapchat'te alışık olduğumuz videolu sohbet özelliğini Facebook Messenger uygulamasına taşıdı. Zaten uzun süredir videolu arama özelliği sunan Facebook bu yeni özellikle hem videolu aramayı basitleştiriyor hem de konuşurken mesajlaşma imkanı da sunuyor. Facebook bu özelliği Instant Video olarak adlandırmış.

Görünüşe göre Facebook, Snapchat'in kullanıcı kitlesini eritene kadar Snapchat özelliklerini bünyesine katmaya devam edecek. Snapchat'ten ise şu ana kadar tek tepki Facebook sayfasını kapatmak oldu. Bu işin sonunda kazananın kim olacağını merakla bekliyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0