Facebook'tan Sonra Twitch de Ad Block'a Takılmayan Reklam Sistemi Geliştiriyor

1
0
0
0
0
Facebook'tan Sonra Twitch de Ad Block'a Takılmayan Reklam Sistemi Geliştiriyor
Popüler oyun canlı yayın platformu Twitch, yeni reklam sistemiyle birlikte engellenemeyen reklamlar yayınlamaya başlayacak.

Ne yazık ki internet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu internet sitelerindeki reklamları görmemek için reklamları engelleyen yazılımlar kullanıyor ve bu durum internet sitelerine ciddi bir kâr düşüşü olarak yansıyor.

Bu durumdan şikayetçi olan en büyük şirketlerden Facebook, reklam engelleyen eklentilere karşı mücadele başlatmış ancak mücadelesi pek de başarılı olamamıştı. Şimdi ise Ad Block tarzı reklam engelleyen yazılımlara karşı savaş açan yeni büyük şirket ise popüler canlı yayın platformu Twitch oldu.

Şu anda videolarda reklam gösterim bazlı gelir elde eden Twitch'te Ad Block kullanıcıları herhangi bir reklamla karşılaşmıyordu. Bu durumdan ciddi anlamda yakınan Twitch, yeni geliştireceği reklam sistemiyle birlikte iddiasına göre reklam engelleyen yazılımlara takılmayacak yeni reklam sistemini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Twitch'in yeni reklam sistemi daha yaygın bir şekilde kullanıcılara reklam ulaştırmayı hedeflerken Twitch Prime kullanıcılarının ise reklamlar konusunda farklı bir yapılandırma içinde olacağı ve muhtemelen Prime kullanıcılara reklam gösterilmeyeceği söyleniyor ancak bu konu henüz netlik kazanmış değil.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0