Facebook, Workplace’i Kullanıma Sundu! Peki Ne İşe Yarıyor?

2
0
0
0
0
Facebook, Workplace’i Kullanıma Sundu! Peki Ne İşe Yarıyor?
Facebook, daha önceki ismi Facebook at Work olan Workplace’i kullanıma sunduğunu açıkladı.

Facebook, şimdiden binden fazla organizasyon ve 100 binin üzerinde grup tarafından kullanılan Workplace’i kullanıma sunduğunu açıkladı. Peki bu ne işe yarıyor?

Gelen bilgilere göre Workplace, en çok Hindistan, Norveç, ABD, Birleşik Krallık ve Fransa’da kullanılıyor. Ayrıca Antarktika dışında tüm kıtalarda da kullanıma açık durumda. 

Ofisi olmayan ya da masa başında çalışmayan insanlar için çok önemli bir yerde bulunan Workplace, perakende sektöründe çalışanlar, gemi mürettebatları ve baristalar dışında önceden geleneksel iş yeri araçlarına erişimi olmayanların bu araçlara ulaşmasını sağlıyor. 

Facebook’un Workplace için yaptığı güncellemelerden bazıları şöyle:

Rekabetçi fiyatlandırma modeli: Şirketler, kullanıcı başına kullandıkları kadar ödeme yapabilecekler. Fiyatlandırma ise 1000 ve 10000 aktif kullanıcı için aylık 2 dolar, 10000’in üzerinde aktif kullanıcı içinse aylık 1 dolar şeklinde olacak.

Bazı yeni özellikler: Workplace’in bünyesinde artık Çoklu Şirket Grupları, otomatik çeviri, video ve gruplar arası sesli arama gibi özellikler bulunuyor.

Workplace partner program: Bu program kapsamında Deloitte ve Microsoft işbirliği yapan Facebook, kullanıcılarının Workplace deneyimini geliştirmek istiyor.

Kısacası şirketler arasında yapılacak her türlü iletişime (haber akışı, chat, canlı video gibi) olanak sağlayan Workplace için Facebook içinde ayrı bir Facebook tanımlaması yapabiliriz.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0