Sadece Zengin Oyuncuların Alabileceği 5 Bomba Profesyonel Oyuncu Ekipmanı

1
0
0
0
0
Özellikle oyuncular için ürettiği ekipmanlar ve fiyatlarıyla dikkat çeken Razer, bu oyunculara sunduğu 5 farklı ekipmanı sizler için listeliyoruz.

Razer, profesyonel oyuncu ekipmanları noktasında en fazla dikkat çeken firmalardan biri olarak anılır. Hem sunduğu kalite hem de fiyatlarıyla ön planda olan Razer’ın ürünleri artık Teknostore’da da satılmaya başladı. (Kısa sürede Steel Series, Logitech vb diğer popüler markalar da yolda)

Peki, özellikle yüksek fiyat sebebiyle birçok oyun meraklısının alamadığı, ancak parasal sorunu olmayan kişilerin ilk tercihlerinden biri olan 5 oyuncu ekipmanına gelin beraber bakalım;

1- Razer Seirēn (960TL)


Video Seirēn Pro modeline aittir.

Razer’ın özellikle YouTube ve Twitch oyun yayıncıları için geliştirdiği profesyonel bir oyuncu mikrofonu olan Seirēn, listemizin en pahalısı olarak dikkat çekiyor. Hatta bunun bir de Pro versiyonu var ki ona bakmaya bile gerek yok. Çünkü ses sanatçıları bile bu kadar yüksek fiyatlı mikrofon tercih etmezken 960TL Teknostore fiyatıyla dikkat çeken Razer Seirēn, alanı da pişman etmiyor. Yani, her ne kadar pahalı bir fiyatlandırmaya sahip olsa da Seirēn aldıktan sonra ses konusunda kafanıza takılacak en ufak bir sıkıntı dahi kalmıyor. USB bağlantısıyla kolayca kurulabilen Seirēn, yayıncılıkta favoriniz olabilir.

2- Razer ManO'War (740TL)

Bir oyuncu kulaklığı arıyorsunuz. Bu kablosuz olmalı ama size oyun ve müzik deneyiminden ödün vermemeli. Cevabı Razer tarafında belli: ManO’War. Sanal 7.1 ses deneyimi ile oyundaki en ufak çıtırtı ya da ayak sesini bile aktarabilecek kalitede olan ManO’War, dış ve ortam seslerini ise size hiç aktarmayarak oyuna tamamen odaklanmanızı sağlıyor. Chroma ışıklandırması ile de ayrı bir hava katan Razer ManO’War, fiyatı yüksek olsa da bunun hakkını çok iyi verenlerden.

3- Razer BlackWidow Chroma (615TL)

Razer’ın oyuncular arasında favori konumundaki klavyesi olan BlackWidow Chroma’nın bizim ülkemizdeki oyuncular için bir diğer artısı ise Türkçe Q klavye yapısında satılıyor olması. Razer yeşil switch ile 80 milyon tuş ömrü ve orta ses seviyesine sahip olan BlackWidow Chroma, bir mekanik oyuncu klavyesinden istediğiniz her şeyi sunabilecek yapıda. Kulaklık ve mikrofon çıkışı, 10 tuşa kadar Anti-Ghosting, USB Pass-Through vb detayları ile mükemmel bir klavye olan BlackWidow Chroma, verdiğiniz paranın karşılığını muhteşem veriyor. Hele ki Razer Synapse ile güzel bir Chroma ışıklandırma yaparsanız, of.

4- Razer Ouroboros (479TL)

Transformers’ın fareye dönüşmüş hali olan Ouroboros, piyasanın görebileceği en ilginç ama en ergonomik fare olarak dikkat çekiyor. Farklı şekillere girebilen ama bu sayede her türlü el büyüklüğüne de ayak uyduran Ouroboros için kendi favori ayarınızı yaptıktan sona keyfinize bakabilirsiniz. Kablosuz olması sayesinde rahatça kullanabilmenizi sağlayan Ouroboros, piyasanın en ilginç faresi olmasına rağmen yüksek fiyatının biraz daha düştüğünü görebiliyoruz. Ama yine de bir fareye 479TL vermek her yiğidin harcı değil.

5- Razer Goliathus Speed Edition - Large (99TL)

Kulaklık, mikrofon, klavye ve mouse aldık. Geriye elbette bir mousepad kalıyor. Eğer profesyonel bir oyuncu iseniz bu %100 gerekli. Peki, bir mousepad’e 100TL’yi kim verebilir? Sadece gerçekten oyuncu olduğunu düşünenler. Farenizin her hareketini kolaylaştıran, geniş alanıyla oyunlarda rahat bir fare deneyiminizi sağlayan, kauçuk tabanıyla kaymaz bir yapıda olan Razer Goliathus Speed Edition, birçok oyuncuyu fazlasıyla tatmin edecek harika bir mousepad. Ama 100TL’ye burada bahsettiğimiz birçok ekipmanı alan birçok kişi “Benim mousepad’e 100TL vereceğim gün öldürün beni” gibi bir çıkış bile yapabilir. Mousepad bu, 100TL verilir mi? İşte, verenler var.

Sonuç olarak toplamda 2.893TL tutan bir liste ile karşınızdaydık. Eğer bunlardan birini ya da farklı oyuncu aksesuarlarını satın almak isterseniz, buradaki bağlantıdan Teknostore’un oyuncu ekipmanlarına bekleriz. Bu arada bu fiyatların da Türkiye piyasasında bulabileceğiniz en iyi fiyatlar olduğunu hatırlatmaya da gerek yoktur sanırım.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0