Falcon 9’un Patlamasına Uzaylıların Hava Saldırısı mı Sebep Oldu?

Geçtiğimiz hafta patlayan Falcon 9 X roketiyle ilgili ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı. Patlama anına ait çekilen görüntülerde, uzaylıların hava saldırısı yapmış olabileceğine ait detaylar ortaya çıkarıldı.

Elon Musk’ın CEO’luğunu yaptığı SpaceX şirketinin fırlattığı Falcon 9 roketinin test uçuşu sırasında patlamasına dair yankılar hala devam ediyor. Roketin asıl sahibi olan İsrailli şirket Spacecom, Elon Musk’ın şirketinden patlamanın zararını karşılaması amacıyla 50 milyon dolar tazminat talebi istemişti. Şimdi de patlamanın sebebine ilişkin teorisyenlerden çok ilginç iddialar geldi.

Elon Musk, patlamanın oksijen tankında yaşandığını belirtmiş olsa da tam olarak hangi sebeple patladığını henüz bilmediklerini açıklamıştı. Patlamanın yaşandığı anın kaydedildiği görüntülerde ise roketin üzerinde bir cismin uçtuğunu fark eden teorisyenler, buna uzaylıların hava saldırısının sebep olabileceğini iddia ettiler. Aşağıdaki görselde, kırmızı yuvarlağın hemen içerisinde uçan bir nesne görülüyor. 

Patlama anına ait videoyu bir kez daha izledikten sonra yapılan bu yorumun doğruluk payının olup olmadığına siz karar verin.

Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0