The Falcon and The Winter Soldier Dizisinin Çekimleri Başladı

3
2
1
0
0
Marvel’ın yeni dizisi olacak The Falcon and The Winter Soldier’ın çekimlerine Atlanta’da başlandı. The Falcon and The Winter Soldier, Disney+’da yayınlanacak.

Marvel dizilerinin arasına bir yenisi daha ekleniyor. Captain America filmlerinden bilinen Falcon and The Winter Soldier’ın başrollerinde olduğu yeni bir dizinin çekimlerine başlandı. 

The Falcon and The Winter Soldier’ın çekimlerinin başladığı duyurusunu Malcolm Spellman kendi Instagram hesabından yaptı. Marvel, film ve dizi setlerinden fotoğraf paylaşılmasını yasakladığı için Spellman, setten bir fotoğraf yerine dizinin ve kendi adının yazdığı bir sandalyenin görüntüsünü paylaştı.

Malcolm Spellman, kendi hesabından, “Craaazy’nin hayata geçtiğini gördüğümüz 1.gün. Marvel şu an setten fotoğrafa izin vermiyor. Ama bende dahil olmak üzere birçok insan için bu çok büyük bir gün” açıklamasını yaptı. 

the falcon and the winter soldier

The Falcon and The Winter Soldier dizisini Kari Skogland yönetecek. Falcon(Sam Wilson) karakterini yine Anthony Mackie, The Winter Soldier(Bucky Barnes) karakterini Sebastian Stan, Sharon Carter/Agent 13 karakterini Emily VanCamp, Zemo’yu Danile Bruhl ve John Walker aka U.S. Agent karakterini Wyatt Russel canlandıracak. 

The Falcon and The Winter Soldier filmi ile beraber Sam Wilson’ı ilk defa Captain America kostümü ile göreceğiz. Steve Rogers’ın emekliye ayrılmasının ardından ikonik kalkan Sam Wilson’a geçmiş ve onu bir sonraki Captain America’ya dönüştürmüştü. 

Marvel evreninin yeni dizisi olan The Falcon and The Winter Soldier’ın önümüzdeki sonbaharda gösterime girmesi bekleniyor. Disney+’ta yayınlanacak dizi, Marvel evreni takipçilerinin önüne bambaşka bir Captain America deneyimi sunacak.

Kaynak : https://hnentertainment.co/the-falcon-and-the-winter-soldier-series-officially-begins-shooting-today-in-atlanta/
3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0