Fallout 76'nın Battle Royale Modu Nuclear Winter'a Yeni Harita Geliyor

10
6
3
1
0
Günümüzde ölü olarak anılan Fallout 76, hala güncellemeler almaya devam ediyor. Yapımcı şirket Bethesda, oyunun battle royale modu olan Nuclear Winter'a yeni bir harita ekleyeceğini duyurdu.

Bethesda, Haziran ayında Fallout 76 oyuncularına yeni battle royal modu olan “Nuclear Winter” modunu tanıtmıştı. Sınırlı bir süreyle kalması planlanan mod büyük ilgi toplayınca Bethesda modun süresini sınırsız şekilde uzatmaya karar vermişti. Anlayacağınız o ki Bethesda, yayınladığı içerik ile gurur duyuyor. Bu gurura işaret eden yeni bir yenilik de bugün geldi.

Bethesda, büyük ilgi toplayan Nuclear Winter battle royal moduna yepyeni bir boyut kazandıracağını açıkladı. Şirket, Nuclear Winter moduna gelecek 13. yama ile birlikte yeni bir haritayı oyuna ekliyor.

fallout 76

Bethesda’nın moda ekleyeceği yeni haritanın ismi Morgantown. Oyuncular, Morgantown’ın sokaklarında ve etrafındaki dağlarda savaşacaklar. Yani oyuna yepyeni bir oynanış geliyor: sokak savaşları. Morgandown haritası Grafton kasabasına kadar uzanıyor ve aynı zamanda “büyük bir su kütlesi” de içeriyor. Grafton’un kuzeyindeki bölgeye bir de radscorpion’lar ve RobCo Assaultron’lar ev sahipliği yapıyor. 

Nuclear Winter modu yalnızca bu haritada oynanabilecek:

Bethesda’nın Morgantown için yaptığı duyuruya göre şirket, haritaları değiştirmek istiyor. Yani Morgantown, Nuclear Winter battle royale modunu oynayabileceğiniz tek harita olacak. Bir önceki harita olan Flatwoods ise “radyoaktif kalıntılardan temizlenecek”.

fallout 76

Fallout 76 oyuncuları yeni haritayı denemek için çok fazla beklemeyecek. Morgantown’ı içeren 13. güncelleme 10 Eylül günü oyuna geliyor. Bu yüzden önümüzdeki üç günün Flatswood’da battle royale oynamanız için son şans olduğunu da hatırlatalım.

Fallout 76, piyasaya sürülmesinden aylar sonra, ölü olarak anıldığı günlerde bile Bethesda tarafından desteklenmeye devam ediyor. Oyuna gelecek 13. güncelleme yalnızca Morgantown haritasını içermiyor. Oyuncuların oynanış deneyimini artırmak için dengelemeler ve hata gidermeleri de beraberinde geliyor.

Kaynak : https://gamerant.com/fallout-76-new-battle-royale-map-morgantown/
10
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
3
1
0