Farklı Bütçelere Hitap Eden Samsung Marka Birbirinden İyi 5 Telefon

33
30
11
6
5
Samsung, her türden bütçeye hitap eden birbirinden kaliteli telefon modellerine sahip. İster lükse kaçan, son teknoloji ürünü bir model seçebiliyor; ister en son teknolojiye sahip olmasa da önemli işleri kusursuz şekilde görebilen çok ucuz modeller bulabiliyorsunuz.

İşte her biri farklı zevklere ve bütçelere hitap eden ve kulvarında son derece iyi olan Samsung telefonlar:

Samsung Galaxy S9 Plus (5200 TL)

Galaxy S9 Plus, Samsung'un sınırları zorlayan modellerinden biri. Mükemmel kamerası, üst düzey su geçirmezlik özelliği ve kablosuz şarj özelliği gibi pek çok teknolojiyi bir arada barındıran telefon, aynı zamanda AMOLED ekrana sahip. Bataryası da hayli uzun süre dayanabiliyor. Fiyatını tamamen hak eden bir telefon. 

Samsung Galaxy Note 8 (5000 TL)

Kusursuz AMOLED ekranına sahip olan bu telefon, her ne kadar S9 Plus kadar güçlü olmasa da piyasadaki en sağlam telefonlardan biri konumunda. Dual piksel sensörüne de sahip olan Galaxy Note 8, kamera konusunda adeta aşmış durumda. 

Samsung Galaxy S9 (4000 TL)

Bütçeniz yukarıdaki telefonlara yetmiyorsa, daha küçük bir ekran sunan bu modeli değerlendirmek iyi bir fikir. Küçük telefon sevenler için de hayli ideal olmasının yanı sıra, su geçirmez özelliği ve kablosuz şarj imkanı ile AMOLED ekran gibi diğer özelliklere de sahip.

Samsung Galaxy A5 (1900 TL)

İyi bir Samsung model akıllı telefona sahip olmak için 4-5 milyar para harcamaya gerek yok. 2000 TL'den ucuza bulabileceğiniz bu telefon da, AMOLED ekrana, 16 megapiksel kameralara, güçlü bataryaya ve yüksek sağlamlığa sahip. Dilerseniz hafıza kartlarıyla artırabileceğiniz 32 GB depolama alanı da bulunuyor.

Samsung Galaxy J2 Pro (870 TL)

Bütçeniz daha da kısıtlıysa en ucuz modellerden olan J2 Pro'ya yönelebilirsiniz. Fiyatı düşük tutarak en temel Samsung deneyimini yaşatmaya odaklanan bu model, AMOLED ekrana, 16 GB hafızaya e 8 megapiksel kameraya sahip. Küçük telefon sevenleri de boyutuyla fazlasıyla mutlu edecek bir model.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/mobile/best-samsung-phones/?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds
33
30
11
6
5
Emoji İle Tepki Ver
33
30
11
6
5