Farming Simulator 19'un Çıkış Tarihi Açıklandı

33
7
3
1
0
Simülasyon severlerin keyifle oynadığı oyunlardan biri olan Farming Simulator'ün yeni oyununun çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri açıklandı.

Simülasyon oyunları, kimi oyuncular için vazgeçilmezken kimi oyuncular da hiç haz etmiyor. Ancak ne tarafta olursak olalım, özellikle yaşam simülasyon oyunları (The Sims serisi gibi) genel olarak başarılı bulunuyor. Farming Simulator'de başarılı bir 'çiftçilik simülasyonu' ancak seri şimdiye kadar özellikle yetersiz grafikleriyle sıkça eleştiriliyordu. 

Oyun serisini takip eden ve yeni oyunun gelmesini de uzun zamandır bekleyenler için geliştirici Giants Software'den beklenen haber geldi. Farming Simulator'ün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 20 Kasım 2018'de çıkacağı bildirildi.

Oyuna dair henüz resmi olarak yayınlanma tarihinden başka bilgi ilan edilmiş değil ancak forumlarda oyunun olası yeniliklerine ve geliştirmelerine dair pek çok iddia var ve bu iddiaların büyük çoğunluğu Giants Software'in topluluk yöneticisi tarafından da onaylanmış.

PC için sistem gereksinimleri ise şöyle;

  • İşletim sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • CPU: 2,5 GHz Intel veya eşdeğer AMD dört çekirdekli işlemci
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 560, AMD Radeon HD 7770 grafik kartı veya minimum 2GB VRAM, DirectX 11 desteği
  • RAM: 4 GB
  • Gerekli Alan: 20GB

Gerekli alan bir önceki oyun için gerekenin üç katı olduğu için ve genel özelliklerde de bu durum ikiye katlandığı için, oyunu bekleyenlerin Farming Simulator 19'da pek çok geliştirme yapıldığına ve oyunun bolca yenilikle geleceğine dair yorumları var ancak resmi açıklamalar ve tanıtım videoları gelene kadar yorum yapmak mümkün değil.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/heres-when-farming-simulator-19-is-coming-to-pc/
33
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
33
7
3
1
0