Fenerbahçe'nin E-Spor Takımı Resmi Olarak Sahaya Çıkıyor

0
0
0
0
0
Fenerbahçe'nin E-Spor Takımı Resmi Olarak Sahaya Çıkıyor
Fenerbahçe'nin "1907 Fenerbahçe" isimli e-Spor kulübü, yeni sezon itibariyle League of Legends liginde boy gösterecek.

Günümüzde dijitalleşen dünya ile birlikte e-spor artık diğer spor branşları kadar önemli bir yer haline gelirken ülkemizdeki profesyonel spor kulüpleri de e-spor dünyasına yatırımlarını sürdürüyor.

Daha önce ülkemizin büyük spor kulüplerinden Beşiktaş, e-spor dünyasına adım atmıştı. Geçtiğimiz ay ise Fenerbahçe yaptığı açıklamada e-sporun en başarılı kulüplerinden SuperMassive ile anlaşarak SuperMassive'in genç oyuncularının olduğu SuperMassive TNG takımının tüm haklarını aldığını, SuperMassive TNG'nin isminin "1907 Fenerbahçe" olarak değiştirildiğini duyurmuştu.

Bu duyurudan sonra Fenerbahçe'den nasıl bir adım atacağı beklenirken, geçtiğimiz gün gelen açıklamada Fenerbahçe'nin "1907 Fenerbahçe" adıyla resmi olarak League of Legends liginde yer alacağı açıklandı ve kulüp önemli bir transfer duyurusunda bulundu. SuperMassive takımının üst koridor oyuncusu Berke "Thaldrin" Demir, "1907 Fenerbahçe" takımına üst koridor ve takım kaptanı olarak transfer oldu.

Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde 1907 Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklamaya göre "1907 Fenerbahçe" e-spor kulübünün yöneticiliği görevi internet sektöründe hem girişimci hem de yatırımcı olarak önemli işler yapan Sina Afra tarafından üstlenilecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0