Fenomen Kedi Tombili’nin Heykeli Yapılıyor

1
0
0
0
0
Change.org’ta başlatılan kampanyaya katılan 15 bin kişi, fenomen kedi Tombili’nin Kadıköy’e heykelinin yapılmasını sağlayacak.

Kadıköy’ün Ziverbey semtinin maskotu ve fenomen kedisi Tombili, ne yazık ki geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Aşağıdaki pozuyla ünü ülke sınırlarını aşan Tombili için Change.org’ta çok hoş bir kampanya başlatılmıştı. Bu kampanya, Tombili’nin tam da aşağıdaki pozuna benzer bir heykelinin hazırlanması talep edilmişti. Kampanyaya ilgi çok yoğun oldu ve 15 bin katılımcı, Tombili’nin Kadıköy’e heykelinin yapılması için imza attı. Kadıköy Belediyesi ise bu talebi karşılıksız bırakmadı ve Tombili’nin heykelinin yapılması için gerekli tasarım çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Belediyenin Tombili heykeli hakkında yaptığı açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz, duruşuyla gönüllerde taht kuran, muhitimizin sevilen kedilerinden Tombili'nin hatırasını yaşatmak için uygun bir tasarım çalışmasına başladık. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kampanyayı başlatan ve destek veren herkese teşekkür ederiz."

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0