Can Manay'ın Tan Malay Olduğu Popüler Dizi Fi'nin Parodi Versiyonu Ti Yayınlandı!

35
4
2
1
1
Can Manay'ın Tan Malay Olduğu Popüler Dizi Fi'nin Parodi Versiyonu Ti Yayınlandı!
Puhu TV tarafından yayınlanan ve ülkemizin en çok izlenen internet dizisi olan Fi’yi ağır tiye alan Ti parodisi, YouTube’da yayınlandı. Parodi serisinin fragmanı büyük ilgi görmüş, mizah anlayışı pek çok kişi tarafından beğenilmişti.

Çok satan bir roman serisi bir senaryoya dönüşünce, profesyonel bir ekiple kamera başına geçilince ortaya çıkan sonuç ne olursa olsun iyi oluyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Fi dizisi de tam olarak böyleydi. Puhu TV, bu proje sayesinde binlerce izleyiciye seslendi. Dizi final yaptı, geriye unutulmaz karakterleri ve replikleri kaldı. Birileri aklımızda kalanlarla çok da geç olmadan yeni bir şeyler yapmalıydı.
 
Amatör paradi dizisi Ti, Fi’den aklımızda kalanları harika bir mizahla yeniden canlandırdı. Can gitti, Tan geldi. İlk 4 bölümüyle YouTube üzerinde yayınlanan dizi, şimdiden binlerce kişi tarafından izlendi. 10’ar dakikalık sürelere sahip bölümler, son yıllarda parodi kültürüne dair ülkemizde üretilen en kaliteli bakış açılarından birisini sunuyorlar. 

Fi dizisi haricinde Ti, Türk televizyonlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler, Çukur, İçerde, Arif v 216 gibi popüler projelere de göndermeler yapıyor. Can Manay’ın su alışkanlıklarını sosyal medyada popüler olurken görenler, bir psikolog değil de kuruyemişçi olan Tan Malay’ın damacanadan su içişini fazlasıyla sevecekler. 

Duru Durulay, Deniz, Sadık Murat Kolhan gibi diğer ilginç Fi karakterleri, Ti'de Dudu Dudulay, Enis, Arif Murat Kolcan gibi isimlerle karşımıza çıkıyor.  

Dizinin şu başlangıç tiradı ise parodi kültürüne ne kadar ihtiyaç duyduğumuzun göstergesi: 

"Türkiye'nin bu karanlık ve puslu sofrasında, yıllardır aynı hikayeleri izlemektesin. Bazen Ihlamurlar Altında yaşanan Acı Hayatlar, kara sevdaya tutulmuş aşklara dönüşüp karşına çıktı. Can Tan oldu, Duru Dudu. Ama hep aynı hikaye anlatıldı. Zengin erkek fakir kadını sevdi, holding sahibi ailenin gayrimeşru çocuğu ortaya çıktı... Esas kadın fidye için kaçırıldı ve esas erkek vurulup haftalarca hastanelerde yattı. Tüm bunlar olurken sen, evin hizmetlisi gibi kapının arkasından her şeyi gizlice dinledin. Şimdi sıra senin. Şimdi anlatma zamanı.” 

Ti'nin 1. bölümü ise hemen aşağıda:

35
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
35
4
2
1
1