FIFA 17'deki Sahte Twitter Hesapları Meğerse Gerçekmiş

0
0
0
0
0
FIFA 17'deki Sahte Twitter Hesapları Meğerse Gerçekmiş
FIFA 17'nin kariyer modunda senaryo gereği görünen sahte sosyal medya hesapları gerçek Twitter kullanıcıları çıktı.

Her yıl olduğu gibi bu yılın da en çok beklenen oyunları arasında yer alan FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 17, henüz piyasaya çıkalı kısa bir süre olmasına rağmen aslında pek de şaşırtcı olmayan bir haberle tekrar gündemde.

FIFA 17'nin gelişmiş kariyer modunda hikaye gereği yer verilen sosyal bölümündeki kullanıcı hesapları, gerçek Twitter kullanıcıları çıktı. Bu sosyal bolümü sizin hakkınızda sosyal medyada yapılan yorumları gösterirken, oyun geliştiricileri farkında olmadan sahte kullanıcı adları yerine gerçek Twitter kullanıcılarının hesaplarına yer vermiş.

Haliyle oyuncular tarafından aratılıp bulunan bu Twitter hesaplarının sahiplerinin çoğu kendi kullanıcı adının oyunda geçmesinden oldukça şikayetçi, öyle ki bu kullanıcılara Twitter üzerinden ilginç, rahatsız edici mesajlar gelmeye başlamış.

Durumun gidişatı ne olacak bilmiyoruz ama muhtemelen EA Sports, kullanıcıların bu tepkisini görerek sosyal bölümündeki kullanıcıları düzenleyecek ve rastlanmayacak kullanıcı adlarına yer verecektir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0