FIFA 17 Demosunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

0
0
0
0
0
FIFA 17 Demosunun Çıkış Tarihi Belli Oldu
PES 2017'nin demosunun yayınlanmasının ardından FIFA 17'nin de demosu geliyor.

Her ne kadar ciddi ve büyük bir oyun sektöründen bahsetsek de, özellikle konsol oyuncularının büyük bir çoğunluğunun vaktini PES ve FIFA gibi futbol oyunlarıyla geçirdiği bir gerçek. Hal böyle olunca da hem FIFA hem de PES'in yapımcıları her yıl oyuna pek bir şey katmasalar da sıfırdan tasarlanmış yeni bir oyun gibi kullanıcılardan ciddi miktarda ücret talep ederek serilerini yenilemeye devam ediyorlar. Bu duruma rağmen her yıl olduğu gibi yılın en merak edilen oyunları arasında PES ve FIFA yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde iki büyük rakip futbol oyunundan PES'in bu yılki oyunu PES 2017'nin demosu konsollar için yayınlanmıştı. Kullanıcılar ve yayıncılar oyunla ilgili görüşlerini paylaşmaya devam ederken, demo yayınlama sırası FIFA'ya geldi. FIFA 17'nin yapımcısı Garreth Reeder, FIFA 17'nin demosunun yayınlanacağı tarihi açıkladı.

Reeder'ın açıklamasına göre FIFA 17'nin demosu 13 Eylül 2016 tarihinde yayınlanacak. Ancak yayınlanacak demonun hangi platformları ve ülkeleri kapsayacağı bilinmiyor.

FIFA 17 demosunda hangi takımlar yer alacak?

Paylaşılan bilgilere göre FIFA 17'nin demosunda Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Olympique Lyonnais, Paris Saint-Germain, Seattle Sounders, Tigres UANL, FC Bayern, Monaco, Gamba Osaka, Inter, Juventus takımları yer alacak.

FIFA 17 demosunun çıkmasıyla birlikte oyunda yapılan geliştirmeleri, yenilikleri ve nelerin değiştiğini öğreneceğiz ve en önemlisi ise PES 2017 mi FIFA 17 mi sorusu hakkında ilk görüşümüzü belirleyeceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0