FIFA 17'nin En Kötü Futbolcusunun Güldüren Röportajı!

9
2
0
0
0
FIFA 17'nin puan sıralamasının en sonunda olan talihsiz kaleci.

Profesyonel kariyerine yeni başlamış bir futbolcu için FIFA 17 gibi bir oyunda yer almak son derece önemli bir başarıdır.

Leyton Orient'in kalecisi Sam Sargeant da bu başarıya ikinci sefer ulaşan bir isim. Daha önceden FIFA 16'nın Kariyer Modu'nda yer alan Sargeant, bu yıl ise direkt Ultimate Team kısmında, kendi fotoğrafı ile yer alıyor. Fakat Sargeant'ın bir problemi var; kendisi FIFA 17'de puanı en düşük futbolcu.

Sadece 45 puanı bulunan bu sebeple oyunun en kötü ismi olarak gözüken Sargeant, verdiği röportajda oldukça güldüren biraz da durumuna üzülmemize sebep olan şeyler söylemiş. Sargeant'ın röportajı şu şekilde:

''Çocukken bu oyunlar ile büyüyen biri için oyunun içinde olmak inanılaz bir şeydir. İlk olarak kendi kartımı oyunda, fotoğrafım ile gördüğümde çok heyecanlandım. Ancak özelliklerime baktığımda EA'in biraz acımasız davrandığını gördüm ve oyunda kendim dışında kimsenin beni kullanmayacağını düşündüm.

Dürüst olmak gerekirse ben bile kendimi takıma hiç almadım. Çünkü Ultimate Team'de kendi kartım sebebi ile kaybetmek istemiyorum.

Takım arkadaşlarım bu konuda sürekli espiriler yapıyorlar fakat bende onlarla birlikte gülüyorum. Çünkü asıl önemli olan oyunda olmak ve okulumda çoğu arkadaşım bunun ne kadar inanılmaz bir şey olduğunu söylüyor.''

Oyunun geçtiğimiz seneki versiyonunun Kariyer Modu'nda kendi puanını birkaç sezonda 87 yaptığını söyleyen Sargeant, tüm Ultimate Team oyuncularından -zaten epey ucuz olduğu için- kendisi almalarını istemekte. Sargeant, bunun yanı sıra EA yetkililerinden puanını birazcık daha arttırmalarını istemekte.

Kaynak : https://www.dreamteamfc.com/c/fifa-17-spoke-player-joint-worst-rated-player-game/
9
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
0
0
0