FIFA 20'de Yer Alacak Olan 5 Önemli Değişiklik

42
10
8
2
1
EA, bugün yayınladığı güncelleme notları ile FIFA 20’de yer alacak bazı değişiklikleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre oyunun kariyer modunda, kadın menajer seçimi ve tepkilere duyarlı oyuncu gelişimi gibi birçok özellik yer alacak.

EA, bugün FIFA 20 hakkında bazı detayların bulunduğu güncelleme notlarını resmî blogu üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yayınlanan güncelleme notlarında FIFA 20’nin kariyer modu hakkında birçok detay bulunuyor. FIFA 20 kariyer modunda birkaç küçük değişikliğin yanı sıra bazı önemli değişiklikler de yer alacak.

Anlaşılan FIFA 20, oyuncularına önceki oyunlarına göre daha canlı ve aktif bir oyun deneyimi sunmak istiyor. Bunun için de oyuna bazı önemli detayları eklemiş ve zaten mevcut olan sistemleri ise geliştirmiş. 

FIFA 20 Menajerler

Yayınlanan güncelleme notlarına göre FIFA 20’de, oyun içi gazeteciler ve takımınız hakkında yorumlar bulunacak. Gazetecilerin yorumları; maç sonucu, atılan goller, rakip, genel sezon performansı, maç öncesi yorumlar ve daha fazlasını içerecek. Gazetecilerin bu yorumları ise oyuncuların performansını doğrudan etkileyebilecek.

EA'in açıklamalarına göre oyunun menajerlik modunda da bazı önemli değişiklikler bulunuyor. FIFA’ya yeni gelecek bir sistem sayesinde, artık menajer olarak oyuncularınızla konuşmalar yapabileceksiniz, bu konuşmalar oyuncuların performansına da etkide bulunacak. Ayrıca, oyunda kadın menajerler de seçilebilecek.

FIFA 20’de yer alacak olan 5 önemli değişiklik;

  1. Özelleştirilebilir Menajerler: Cinsiyet, vücut tipi, cilt tonu, kıyafetler ve saç stilleri tamamen özelleştirilebilir. Kadın menajerler de seçilebilir hale getirildi.

  2. Tepkilere duyarlı moral ve performans: Basın toplantıları, takım rotasyonu, bire bir sohbetler ve daha fazlası oyuncuları doğrudan etkileyebilir.

  3. Dinamik Oyuncu Potansiyeli: Oyuncuların reyting istatistiği, oyuncuların maçlardaki performansına etki edebilecek. Bu özellik, muhtemelen takıma yeni katılmış olan ve reytingi daha da geliştirilebilecek olan genç oyuncular için en önemli olanı.

  4. Kariyer Özeti: Haber akışı artık maçlarınızdaki önemli kırılma anlarını gösterecek.

  5. Dinamik Kullanıcı Arayüzü: Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ne ait onaylı markaları artık kullanıcı arayüzünde görebileceksiniz.

FIFA 20 Kadın Menajer

Kariyer moduna gelecek değişikliklerin yanı sıra; VOLTA oyun modu, sokak futbolu ve oyun mekaniğinde yapılan bazı yapay zeka değişikliklerinin de oyuna geleceği bilinenler arasındaydı.

Ayrıca oyunun standart modunun konsollar için 430 TL civarında, bilgisayar versiyonunun ise 334 TL olacağı EA tarafından açıklanmıştı. Oyunun çıkış tarihi ise 27 Eylül 2019 olarak duyurulmuştu.

42
10
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
42
10
8
2
1