FIFA'nın Android Versiyonuna Dünya Kupası Güncellemesi Geldi

6
3
3
2
1
Dünyanın en çok oynanan spor oyunu FIFA'nın geliştiricisi EA Games, Android uygulamasını Dünya Kupası'na hazırlıyor. FIFA Futbol: FIFA World Cup'a gelen güncellemeler, oyunu daha da keyifli hale getiriyor.

Bu yıl Rusya'da gerçekleşecek olan FIFA Dünya Kupası, 14 Haziran'da başlayacak. EA Sports'un sevilen oyunu FIFA'nın Android versiyonunda da Dünya Kupası heyecanı başladı. EA Games tarafından geliştirilen FIFA Soccer: FIFA World Cup'a bir yeni güncelleme geldi. 

Yalnızca birkaç gün sonra başlayacak FIFA Dünya Kupası 15 Temmuz'a kadar devam edecek olsa bile Android'deki FIFA, futbol heyecanını uzun süre devam ettirecek. Oyuncular, 1 Ağustos'a kadar kendi milli takımlarını oluşturup turnuvalara katılabilecek. Bunlarla birlikte eğer uygulamaya sahipseniz şimdiden bazı maç tahminleri yapabilir ya da tahminlere bir göz atabilirsiniz. 

Klasik bir FIFA'dan ziyade oyuncuların yetenekleri kadar takımlarının gücünün de önemli olacağı turnuva, Android kullanıcılarını oldukça memnun edecek. Ayrıca çevrimiçi politikalardan dolayı 13 yaş altı kullanıcılar bazı kısıtlamalarla karşı karşıya kalabilir.

FIFA'nın Android versiyonu ücretsiz olduğundan dolayı yapacağınız maçları çeşitli yardımlarla kazanmanız daha kolay olabilir. Bununla birlikte herhangi bir ücret ödemeden de rakiplerinizi mağlup edebilirsiniz. Uygulamayı hala indirmediyseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/06/2018-world-cup-arrives-to-fifa-soccer-ahead-of-schedule.html
6
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
6
3
3
2
1