FIFA Ultimate Team İçin 10.000 Dolar Harcadığını Öğrenerek Hayatının Şokunu Yaşayan Adam

109
32
27
14
6
İngiltere'de yaşayan 32 yaşındaki Michael ismindeki bir oyuncu, son iki yıl içerisinde FIFA Ultimate Team için yaptığı harcamaları ve EA'in biriktirdiği verileri görünce şaşkınlığa uğradı.

Bilgisayar ve özellikle ilk Playstation ile durdurulamaz bir popülerlik yakalayan spor oyunları, bildiğiniz üzere son iki kuşaktır gece gündüz yapılan ev turnuvalarının yegane adresi oldu. Ülkemiz genelinde PES (Winning Eleven) ve Fifa ile başlayan serüven, her geçen yıl kendini biraz daha geliştirerek ev turnuvalarındaki yerini online müsabakalara bıraktı.

Diğer bir koldan oyunculara ekstra özellikler kazandıran ve gerçek para ile alınan oyun içi sandıklar, adeta tüm online oyunların temel yapı taşlarından biri haline geldi. Bu iki öge birleştirildiğinde ise ortaya çıkan en önemli isim hiç kuşkusuz ki “FIFA Ultimate Team” oluyor.

Geçtiğimiz günlerde bu oyun moduna fazlasıyla zaman ve para harcadığını düşünen İngiltereli bir fanatik oyuncu, bugüne kadar yaptığı harcamaları öğrenebileceğini keşfetmiş. Aldığı cevap karşısında adeta şaşkına dönen Michael isimli 32 yaşındaki oyun tutkunu, FIFA Ultimate Team’in 2017 ve 2018 sürümlerine tam tamına 10.000 dolar harcadığını öğrenmiş.

Böyle bir rakam ile karşılaşmayı beklemediğini belirten Michael, kendisi hakkında toplanan verilerin tümüne ulaştığında ise şaşkınlığı bir kat daha arttı. Michael’ın 2 yıl boyunca yaptığı tüm müşteri hizmetleri görüşmeleri de kendisine gönderildi. Şirket tarafından eline 100 sayfalık bir PDF dosyası tutuşturulan Michael’ın aklındaki en önemli soru ise “Bu veriler kullanılarak oyun içi loot-box'lardan düşen futbolcular, kontrollü bir şekilde dağıtılıyor olabilir mi?” sorusu oldu.

Kaynak : http://www.ladbible.com/entertainment/gaming-fifa-player-checks-his-account-realises-hes-spent-over-10000-20180725
109
32
27
14
6
Emoji İle Tepki Ver
109
32
27
14
6